Silvestrovská oslava sa zvrhla: Šéf UFC Dana White vyfackal svoju manželku!

Obrovský škandál! Šéf najprestížnejšej organizácie zmiešaných bojových umení UFC Dana White (53) na silvestrovskej párty fyzicky napadol ...
  • Zdroj: reprofoto youtube TMZSports

Obrovský škandál! Šéf najprestížnejšej organizácie zmiešaných bojových umení UFC Dana White (53) na silvestrovskej párty fyzicky napadol svoju manželku. Unikli zábery z tohto incidentu a takto to vysvetlil.

Prezident najprestížnejšej organizácie zmiešaných bojových umení UFC Dana White (53) na silvestrovskej párty fyzicky napadol svoju manželku Anne. Udialo sa tak na verejnosti a na internete sa šíri video z incidentu, ktorý sa odohral v nočnom klube v Cabo San Lucas v Mexiku.

Ako prvý o incidente informoval TMZ, ktorý aj zverejnil video z útoku. Podľa očitých svedkov dostal ako prvý facku Dana White a následne facku manželke opätoval. Následne ešte pridal jeden úder do chrbta ženy.

Šéf UFC sa k celému incidentu vyjadril pre TMZ: „Sme v Cabo v Mexiku na sviatky s rodinou. Boli sme na Silvestra vonku s rodinou a bohužiaľ sa to stalo. Som jeden z tých, ktorí roky hovoria: Nikdy, nikdy nie je ospravedlnenie pre chlapa, aby zdvihol ruku na ženu a udrel ju. A teraz o tom hovorím na TMZ."

Stephan Bonnar (vľavo) sa zaradil medzi legendy bojových športov.
Svet bojových športov zasiahla smutná správa: Navždy odišiel člen Siene slávy UFC († 45) Zobraziť článok

„S manželkou sme manželmi takmer 30 rokov. Poznáme sa takmer od 12 rokov. Očividne sme si spolu prešli niekoľkými situáciami a máme tri deti, a toto je jedna z tých situácií, ktoré sú hrozné,“ pokračoval Dana White vo vysvetľovaní kontroverznej situácie.

„Hanbím sa, ale je to tiež jedna z tých situácií, keď sa viac zaujímame o naše deti. Máme tri deti a odkedy sa objavilo video, ukázali sme ho deťom a teraz sa viac venujeme rodine. Ľudia si urobia na to svoj názor. Väčšina názorov ľudí bude správna – najmä v mojom prípade. Nikdy nepolož ruky na ženu. S manželkou sa milujeme, sme spolu veľmi dlho, poznáme sa od malička a toto je len jedna z tých nešťastných situácií," kajal sa White.

Dana White priznal, že v celej situácii zohral situáciu aj alkohol. „Určite tam bolo viac alkoholu, ale to nie je ospravedlnenie. Naozaj je to neospravdedlniteľné, nikdy predtým sa to nestalo. Je to prvýkrát, no ľudia aj tak povedia, čo povedia. Je to tak, ako to je proste. Čokoľvek ľudia povedia, je to zaslúžené. Zaslúžim si to, stalo sa a neviem, prečo sa to stalo. Moja žena a ja sme sa jeden druhému ospravedlnili, ospravedlnili sme sa našim deťom a toto je jedna z vecí, na ktorú sa všetci chystajú. Je mi jedno, čo si ľudia myslia. Staráme sa iba o naše deti a o našu rodinu.“

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});