Záujem prejavil slávny klub: Zamieri slovenský reprezentant na Britské ostrovy?

Slovenský futbalový reprezentant Ladislav Almási (23) môže v zime opustiť Baník Ostrava. Záujem hlási klub z Britských ostrovov.
  • Zdroj: TASR

Slovenský futbalový reprezentant Ladislav Almási (23) môže v zime opustiť Baník Ostrava. Záujem hlási klub z Britských ostrovov.

Slovenský útočník je v hľadáčiku škótskeho majstra Celticu Glasgow. Prestupová suma by mala byť na úrovni 2,5 milióna eur. Informuje škótsky web Daily Record.  

Almási zažíva v Baníku Ostrava úspešné obdobie, odohral 32 zápasov a nastrieľal 16 gólov. Skvelými výkonmi si navyše vypýtal miesto v reprezentácii.

Priorita Celticu je ale juhokórejský útočník Čo Ku-song. Ak sa nepodarí dotiahnuť tento prestup, Škóti sa zamerajú na Almásiho.

Pavel Hapal, tréner Baníka Ostrava, komentoval záujem Celticu o slovenského reprezentanta. „Podľa pondelňajších informácií verím, že zostane. Zatiaľ nie je na jeho odchode nič konkrétneho. Chceme ho dostať do pohody a tréningového zaťaženia, pretože bol chorý a bral desať dní antibiotiká,“ povedal tréner Hapal pre isport.cz.

Cristiano Ronaldo nastúpil proti Švajčiarom až na záverečnú štvrťhodinu.
Ronaldo mal ponuky z Európy i zámoria, no uprednostnil Saudov: Nikto nevie, že som mal... Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});