Najšialenejšia petícia na svete! Už 20 000 podpisov, aby majster sveta opustil priateľku!

Z tohto vám ostane rozum stáť! Petície sa udomácnili v našom živote, no tá, ktorá sa objavila najnovšie je bezpochyby tá najšialenejšia ...
  • 4Galéria
  • Zdroj: instagram.com/emiliafferrero

Z tohto vám ostane rozum stáť! Petície sa udomácnili v našom živote, no tá, ktorá sa objavila najnovšie je bezpochyby tá najšialenejšia o akej ste kedy počuli!

Fotogaléria

Podpísalo ju už viac ako 20 000 fanúšikov, ktorí chcú aby čerstvý majster sveta Julian Álvarez (22) opustil svoju krásnu priateľku!

Čím si príťažlivá Maria Emilia Ferrerová (22) pohnevala taký dav priaznivcov? O neobyčajnom príbehu informoval denník The Sun. Julian Álvarez – nová hviezda svetových šampiónov z Argentíny a hráč Manchestru City sa len nedávno vrátil zo svojej vlasti do Spojeného kráľovstva a odvtedy rieši celú kauzu, no je z toho na prášky!

Celú petíciu spustil jediný okamih: sexi priateľka hviezdneho futbalistu nahnevala niektorých argentínskych fanúšikov tým, že počas osláv titulu majstrov sveta zabránila Álvarezovi urobiť spoločnú fotografiú so skupinou priaznivcov.

Jedného z odmietnutých to tak nahnevalo, že sa rozhodol spustiť online petíciu proti krásnej priateľke nového hrdinu Argentíny, ktorá je mimochodom v tejto juhoamerickej krajine známou pozemnou hokejistkou a aj influencerkou. Pod petíciu pribúdajú nové a nové podpisy, no nič nenasvedčuje tomu, že by Julian opustil svoju lásku. A nič určite nezmôže ani futbalový klub Manchester City, na ktorý sa urazení priaznivcov „La Albiceleste“ tiež obrátili.

Bývalý úspešný anglický útočník Jermain Defoe sa rozvádza.
Státisícové manželstvo mu vydržalo iba polrok: Anglický strelec sa rozvádza Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});