Mbappe už nemohol mlčať: Reaguje na urážky Argentínčanov! Aký má vzťah s Messim?

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (24) po stredajšom ligovom víťazstve PSG 2:1 nad Štrasburgom zopakoval, že prehra vo finále majstrovstiev ...

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé (24) po stredajšom ligovom víťazstve PSG 2:1 nad Štrasburgom zopakoval, že prehra vo finále majstrovstiev sveta s Argentínou nijako neovplyvní jeho vzťah s ďalšou hviezdou Parížanov Lionelom Messim (35).

Fotogaléria

Mbappé svojmu spoluhráčovi z klubu pogratuloval hneď po finále v Dauhe, ktoré Juhoameričania ovládli po penaltovom rozstrele. "Hovoril som s ním hneď po zápase, dosiahol hlavný cieľ svojej kariéry. Tiež som chcel ďalšiu trofej, ale neuspel som," podotkol Mbappé po stretnutí so Štrasburgom, ktorý rozhodol v šiestej minúte nastavenia z pokutového kopu.

Mbappé vsietil vo finále hetrik a s ôsmimi gólmi sa stal najlepším strelcom šampionátu v Katare, Francúzsko ale k obhajobe titulu nedoviedol. Messi dal o gól menej a bol vyhlásený za najlepšieho hráča turnaja. Argentínčania získali titul po 36 rokoch a niektorí hráči počas osláv hanlivo urážali Mbappého.

"Toto nie je môj problém. Nemá cenu plytvať energiou na nepodstatných veciach. Pre mňa je teraz dôležité pomôcť svojmu klubu. Čoskoro sa nám vráti Leo a zase budeme spoločne vyhrávať," povedal najlepší strelec francúzskej ligy.

Messi sa vráti k tímu 2. alebo 3. januára, ako uviedol kouč Christophe Galtier. Vynechá tak ešte minimálne novoročný šláger prvých dvoch tímov tabuľky na ihrisku Lens.

Kráľ futbalu bol na Slovensku 7. - 18. septembra 1994 a v Košiciach sa s Pelém stretol aj bývalý reprezentačný tréner Ján Kocian.
Petráš spomínaná na legendárneho Pelého († 82): Najväčšia legenda, proti ktorej som hral Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});