Krásna golfistka vystrašila všetkých fanúšikov: Hrčka v prsníku!

Jedno vyšetrenie všetko zmenilo! Sexi americká golfová hráčka Paige Spiranacová sa so svojimi fanúšikmi podelila o nepríjemnú správu. ...
  • Zdroj: Instagram/@_paige.renee

Jedno vyšetrenie všetko zmenilo! Sexi americká golfová hráčka Paige Spiranacová sa so svojimi fanúšikmi podelila o nepríjemnú správu. Lekári jej v prsníku nahmatali hrčku.

FOTOGALÉRIA: Golfistka vystrašila všetkých fanúšikov: Hrčka v prsníku!

Na svojej sociálnej sieti Instagram, kde ju sledujú takmer štyri milióny ľudí, bola niekoľko dní neaktívna. „Ospravedlňte moju neaktivitu. Šla som na dovolenku a následne riešila otázky ohľadom svojho zdravia. Počas pravidelnej kontroly doktori zistili, že mám v prsníku hrčku. Hneď som šla na biopsiu. Výsledky testov nakoniec dopadli negatívne, čo ma teší,“ potešila svojich fanúšikov na záver nepríjemne začínajúcej správy, že o rakovinu nejde.

Svojich sledujúcich okamžite vyzvala, aby na svoje zdravie dbali za každých okolností. „Nikdy neviete, s čím sa ľudia musia za zatvorenými dverami vysporiadať. Preto buďte na ostatných ohľaduplní. Chcem sa vám všetkým poďakovať za prejavenú lásku a podporu,“ uzatvorila Paige Spiranacová.

Zatúlaný psík pobavil fanúšikov i samotných pretekárov.
Nečakaný hosť mužského SuperG: Dole zjazdovkou sa spustil pes! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});