Kalvin Phillips obeťou ďalšieho výsmechu. Si príliš tučný na to, aby si hral za Leeds!

Kalvin Phillips, záložník anglického futbalového mužstva Manchester City, sa stal v dôsledku svojej aktuálnej nadváhy obeťou ďalšieho ...
  • Zdroj: SITA

Kalvin Phillips, záložník anglického futbalového mužstva Manchester City, sa stal v dôsledku svojej aktuálnej nadváhy obeťou ďalšieho útoku, tentokrát zo strany fanúšikov.

Manažér Manchesteru City Pep Guardiola vynechal Kalvina Phillipsa zo základnej zostavy už v druhom stretnutí v rade po tom, čo sa z MS v Katare vrátil s nadváhou.

V stretnutí na pôde Leedsu United začali domáci fanúšikovia počas rozcvičky anglického záložníka skandovať posmešné pokriky.

„Si príliš tučný na to, aby si hral za Leeds,“ znelo v príbehu duelu z tribún. Phillips, ktorý v minulosti pôsobil práve v mužstve Ledsu, reagoval jemným úsmevom, potleskom a následne pokračoval v rozcvičke.

Ďalšie žarty na adresu anglického záložníka zazneli taktiež na pozápasovej tlačovke. „Má teraz dokonalé telo - také sexy. Uvidíme cez víkend,“ zaznelo z úst trénera Pepa Guardiolu.

„V prvej časti sezóny podstúpil operáciu, aby prišiel na majstrovstvá sveta a urobil všetko pre to, aby sa na tento svetový šampionát dostal. Aktuálne síce nieje úplne fit, ale som rád, že napríklad včera trénoval naozaj dobre a skôr či neskôr sa dostane aj na ihrisko,“ uzavrel debatu o hráčovi španielsky kormidelník.

Futbalista Manchestru City Erling Haaland sa teší po strelení gólu.
Dirigoval triumf Manchestru City, Haaland zaokrúhlil dvadsiatku Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});