Ronaldo obeťou politického zákazu? Šokujúce vyjadrenie tureckého prezidenta

Jednou z najviac diskutovaných tém počas MS v Katare bola niekoľkonásobná neúčasť Cristiana Ronalda v základnej zostave. So svojou teóriou ...
  • Zdroj: TASR/AP

Jednou z najviac diskutovaných tém počas MS v Katare bola niekoľkonásobná neúčasť Cristiana Ronalda v základnej zostave. So svojou teóriou tentokrát prišiel turecký prezident Recep Tayyip, ktorý tvrdí, že portugalská hviezda sa stala obeťou politického zákazu.

Erdogan si myslí, že kapitán portugalského mužstva do zápasov nenastupoval kvôli tomu, že podporuje nezávislosť Palestíny. Turecký prezident niekoľkokrát zdôraznil, že keď tak talentovanému hráčovi nedáte dostatok času na ihrisku, ničíte tým jeho psychiku i energiu.

„Ronaldo sa, žiaľ, stal obeťou politických sankcií, pretože podporuje boj Palestíny za nezávislosť,“ vyjadril sa Recep Tayyip k situácii okolo portugalského útočníka, ktorý v základnej zostave figuroval len počas zápasov základnej časti.

Po tom, čo Maroko v osemfinále ukončilo portugalskú púť šampionátom odišiel Ronaldo do kabíny v slzách a od tohto momentu o svojom budúcom reprezentačnom pôsobení neprehovoril.

Okolo Cristiana Ronalda je v posledných týždňoch poriadne rušno.
Cristiano Ronaldo je blízko k podpisu novej zmluvy, stane sa z neho aj ambasádor Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});