FIGHT NIGHT CHALLENGE hlási zmenu na poslednú chvíľu: Týka sa hlavného zápasu večera!

Fight Night Challenge prichádza s novým hlavným zápasom eventu, ktorý sa uskutoční už 27.12.2022 v priestoroch Zoner Bobyhall Brno. Rytmus ...
  • Zdroj: Oktagon MMA

Fight Night Challenge prichádza s novým hlavným zápasom eventu, ktorý sa uskutoční už 27.12.2022 v priestoroch Zoner Bobyhall Brno. Rytmus kvôli chorobe nenastúpi proti maďarskému raperovi Curtisovi, ich miesto zaujme nová dvojica. Konkrétne bombardér Vlasto Čepo a srbský ranár Ivan Vičič.

 

Filip Macek napokon o titulovú bitku nepríde, keďže sa v boji o dočasný titul pobije s Gustavom Lopezom.
Oktagon dotiahol ďalšiu hviezdnu náhradu: Proti Macekovi pôjde o titul borec z UFC! Zobraziť článok

Vlasto má za sebou aktuálne v MMA sedem výhier z posledných ôsmich duelov, pričom vždy triumfoval v prvom kole. Od začiatku profi-kariéry (2019) zakaždým zvíťazil v úvodnom kole a inak tomu nebolo ani na akcii Fight Night Challenge v Bratislave, kde ukončil Patrika Jevického nepríjemným úderom na rebrá. 

Tentoraz bude jeho súperom skúsený srbský bojovník, ktorý posledne nastúpil do klietky proti legende kickboxu, ktorým je Jerome Le Banner. Ivan Vičič patrí medzi ťažšie váhy, aj preto by na jeho strane mohla byť váhová dominancia. V každom prípade sa fanúšikovia môžu tešiť na atraktívny duel, v ktorom je pravdepodobnosť predčasného finišu mimoriadne vysoká. 

 

 

Lístky si na galavečer, v ktorom sa do ringu postaví Dominika Mirgová, Aless, Erik Tressor, Róbert Pukač, Marek Bartl, Flexking, Baron, Martin Valihora a mnohí iní, si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk. PPV si môžete získať priamo na
stránke fightnightchallenge.eu.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});