Záhadná smrť ruskej futbalistky († 17): Ešte večer sa bavila, ráno už bola mŕtva

Celú kariéru mala pred sebou! Vo veku iba 17 rokov zomrela ruská futbalová brankárka Viktoria Vinogradovová.
  • Zdroj: iStock

Celú kariéru mala pred sebou! Vo veku iba 17 rokov zomrela ruská futbalová brankárka Viktoria Vinogradovová.

Smutnú správu zverejnil klub PFK CSKA Moskva, kde naposledy pôsobila. „Viki si budeme pamätať nie len ako dobrú hráčku, ale tiež ako skvelého človeka. Bola láskavá, sympatická, nikdy ľahostajná a vždy pripravená pomôcť,“ píše sa v oficiálnej tlačovej správe.

Z toho, čo sa dialo niekoľko hodín pred smrťou mladej športovkyne doslova mrazí. Spolu so svojou o dva roky mladšou priateľkou Marinou Jašinovou bola na dovolenke vo Volgograde. Dievčatá boli večer v kaviarni, odkiaľ sa presunuli do kina a následne zamierili domov. Ráno ich starý otec zosnulej futbalistky našiel obe v bezvedomí.

Zatiaľ čo Marina sa po niekoľkých hodinách prebrala v nemocnici, Viktoria už bola po smrti. „Kričal som na nich, ale boli ticho. Opakoval som to niekoľkokrát a potom som sa ich rozhodol skontrolovať. Otvorím dvere a vidím ich ležať. Celú noc sme spali, nerobili žiadny hluk. Viki už bola chladná,“ povedal smútiaci dedko pre web Betassist.

V izbe dievčat mali byť údajne nájdené pomôcky spojené s používaním elektronickej cigarety a takisto vrecko s metadonom, ktorý sa veľmi často využíva ako droga. Najpravdepodobnejšou príčinou tragickej udalosti je otrava jedovatou látkou. Ozajstnú príčinu odhalí až vyšetrovanie.  

Zomrel George Cohen (vľavo), majster sveta z roku 1966.
Smútok v anglickom futbale: Zomrel George Cohen († 83), majster sveta z roku 1966 Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});