Kráľ futbalu Messi potvrdil svoju výnimočnosť: Poslal skromný odkaz smerom k Ronaldovi!

Argentínky futbalista Lionel Messi (35) opäť potvrdil, že je to výnimočný hráč a skromný človek. Novinári sa ho pýtali na rivalitu s ...
  • Zdroj: TASR/AP

Argentínky futbalista Lionel Messi (35) opäť potvrdil, že je to výnimočný hráč a skromný človek. Novinári sa ho pýtali na rivalitu s Ronaldom, Leo poslal jasnú odpoveď.

Lionel Messi na MS v Katare skompletizoval unikátnu zbierku pohárov. „Toto bola trofej, na ktorú som čakal celý život, sníval o nej s celou Argentínou,“ tešil sa Argentínčan, ktorý sa kariéru končiť ešte nechystá.

Leo sľúbil, že za Argentínu odohrá ešte pár zápasov ako majster sveta. Ale v kariére ešte bude pokračovať na klubovej úrovni. S ambicióznym Parížom Saint-Germain, ktorý štedro dotujú katarskí šejkovia, chce triumfovať v Lige majstrov.

Nikdy nehovoril, že je ten najväčší. Aj preto mu väčšina ľudí po celom svete priala titul majstra sveta viac ako jeho rivalovi Ronaldovi. Messi zostal po triumfe nad vecou a Ronaldovi smeroval skromný odkaz. „Ale Cristiano nie je môj rival, to z nás len urobili médiá a fanúšikovia. Nikdy som s ním nebojoval,“ dodal Messi.

Lionelovi Messimu sa konečne splnil sen.
Messi rozlúskol aj svoju klubovú budúcnosť: Takéto je jeho rozhodnutie! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});