Mbappe všetkých prekvapil: Tri dni po finálovom sklamaní spravil toto

Francúzsky futbalista Kylian Mbappe sa vrátil do tréningového procesu Paríža Saint-Germain. Stalo sa tak necelé tri dni po finálovom ...
  • Zdroj: SITA/AP

Francúzsky futbalista Kylian Mbappe sa vrátil do tréningového procesu Paríža Saint-Germain. Stalo sa tak necelé tri dni po finálovom zápase na MS v Katare, v ktorom Francúzi podľahli Argentíne (3:3 pp, 2:4 v rozstrele z 11 m).

Najlepší strelec uplynulého šampionátu má za sebou hektický týždeň, keďže po návrate z Kataru sa v pondelok zúčastnil na privítaní "Les Bleus" v uliciach Paríža. Očakávalo sa, že dvadsaťštyriročný útočník bude oddychovať pred návratom do klubu približne desať dní. Zatiaľ čo jeho klubový spoluhráč Argentínčan Lionel Messi pokračuje v oslavách triumfu v Buenos Aires, Mbappe bude chcieť bolestivú prehru prekonať skorším návratom k svojmu zamestnávateľovi.

Parížania odohrajú prvý duel po reprezentačnej prestávke v stredu 28. decembra v Parku princov proti Racingu Štrasburg. Najlepší strelec Ligue 1 by tak už mohol byť k dispozícii trénerovi Christophovi Galtierovi.

Mbappému zostali len oči pre plač.
Uniklo video z francúzskej kabíny: Mbappé vulgárne reval na spoluhráčov Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});