Argentínsky fanúšik zabáva internet: Kým si našiel miesto, bolo po oslavách

Vítali ich tisícky fanúšikov. Futbalisti Argentíny sa v utorok v skorých ranných hodinách vrátili z úspešných majstrovstiev sveta v Katare. ...
  • Zdroj: TASR/AP

Vítali ich tisícky fanúšikov. Futbalisti Argentíny sa v utorok v skorých ranných hodinách vrátili z úspešných majstrovstiev sveta v Katare. Na šampiónov sveta čakali už na letisku desaťtisíce fanúšikov a uvítacia párty.

FOTOGALÉRIA: Oslavy v Buenos Aires

Najbližšiu noc hráči strávia v tréningovom komplexe Argentínskej futbalovej asociácie (AFA). V utorok napoludnie začnú "Albicelestes" turné po centre hlavného mesta Argentíny, kde sa v deň štátneho sviatku očakávajú milióny ľudí v uliciach. Prvým hráčom, ktorý vystúpil z lietadla so zdvihnutým pohárom bol kapitán Lionel Messi, pričom hneď za ním bol tréner Lionel Scaloni.

Každý fanúšik chcel mal čo najlepšie miesto, aby čo najlepšie videl svojich miláčikov. Sociálnymi sieťami koluje vtipné video. Na jednu zastávku autobusu vyliezli priaznivci Argentíny a odtiaľ sa chystali privítať majstrov. Jeden z fanúšikov mal však problém vyliezť do výšky a tak sa mu ochotne rozhodla pomôcť skupina ostatných fanúšikov. Obéznejší fanda dal však všetkým trochu zabrať a trvalo to chvíľu, kým sa dostal na strechu zastávky.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});