Kincl reaguje na vážne obvinenie: Vémolu budem riešiť s právnikmi!

Došla mu trpezlivosť! MMA rok mal vyvrcholiť ich súbojom o pás strednej váhy, napokon medzi sebou bojujú v osobnom živote.
  • Zdroj: instagram @patrik_kincl

Došla mu trpezlivosť! MMA rok mal vyvrcholiť ich súbojom o pás strednej váhy, napokon medzi sebou bojujú v osobnom živote.

Českého zápasníka Karlosa Vémolu v stredajších skorých ranných hodinách zaskočila policajná razia. Súvisieť mala s chovom exotických zvierat, na mieste napokon nebol nikto zadržaný. „Terminátor“ je presvedčený, že ho niekto udal. V hlavných správach CNN Prima News hodil obvinenie na svojho konkurenta z brandže Patrika Kincla.

S krajanom sa mal v závere kalendárneho roku stretnúť v rámci boja o titul strednej váhy. Kvôli zdravotným problémom z očakávanej konfrontácie vzišlo. Kincla obvinenie poriadne vytočilo. „Zaskočilo ma to. Nebudem popierať, že sa cítim nepríjemne, keď ma ťahá do takýchto záležitostí. Ja som na neho žiadne udanie nepodal,“ povedal aktuálny šampión organizácie Oktagon MMA pre portál tn.cz.

„Nikdy som počas trashtalku nepoužíval žiadne osobné útoky. Ani keď som mal nabité vzhľadom na nedávnu kauzu. Nikdy som sa neznížil k takýmto útokom. Zahnal ma do kúta a budem to pravdepodobne riešiť právnou cestou. Toto už je za hranou,“ otvorene priznal Patrik Kincl.

Párik si vyrazil na romantickú večeru.
Rozruch u Vémolovcov! Veľká policajná razia a domová prehliadka: Prvá reakcia zápasníka Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});