Po Bagárovej má nový objav aj Muradov: Rozbil vzťah z Love Islandu!

Po Monike Bagárovej už má nový objav aj jej ex-partner Makhmud Muradov! Rozbil pár, ktorý vznikol v reality šou Love Island. Muž, ktorému ...
  • Zdroj: instagram @makhmud_muradov

Po Monike Bagárovej už má nový objav aj jej ex-partner Makhmud Muradov! Rozbil pár, ktorý vznikol v reality šou Love Island. Muž, ktorému "ukradol" partnerku, prehovoril.

FOTOGALÉRIA: muradov sabina

Po Monike Bagárovej má už aj Makhmud Muradov nový objav po svojom boku! Jeho novou láskou má byť Sabina Karásková. Známa tvár z reality šou Love Island pritom tvorila pár s ďalším súťažiacim Zbyňkom. Celú súťaž takmer vyhrali, skončili strieborní. Ale výhrou pre nich bola láska, ktorú v šou našli.

Tej podľa všetkého nadobro odzvonilo! Zamiešať sa mal medzi nich práve bojovník MMA, ktorý sa spamätáva po rozchode s Bagárovou, s ktorou majú spoločnú dcérku Rumiu. Vášne medzi ním a Sabinou vzplanuli počas stretnutia na turnaji Oktagonu.

Párik si vyrazil na romantickú večeru.
Rozruch u Vémolovcov! Veľká policajná razia a domová prehliadka: Prvá reakcia zápasníka Zobraziť článok

Ohrdnutý Zbyněk prehovoril o konci vzťahu s krásnou Sabinou pre české  rádio Evropa 2. „Boli sme spolu na Oktagone v Ostrave, vrátili sme sa a Sabina si večer začala písať s Muradovom. V deň po návrate z Oktagonu si s ním až do pol štvrtej ráno písala. Napísala mu, že po ňom dosť pozerala a on jej, že na tom bol rovnako," opisoval chvíle, ktoré mu zlomili srdce.

„Vzápätí ju pozval na rande a Sabina odpovedala, že medzi ľudí s ním nepôjde. Pýtal sa jej, či má priateľa a ona, že mala priateľa len v reality šou. Keď som sa to dozvedel, odišiel som od nej," dodal sklamaný Zbyněk.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});