Mbappé randí s trans modelkou, Messi vedie vzorný život: Tieto telá čakajú v posteli na finálové superhviezdy!

Totálne opozitá! Kylian Mbappé (23) sa dostáva pravidelne na titulky pre svoje hviezdne výkony na futbalovom ihrisku. Zlatý chlapec z ...
  • Zdroj: instagram.com/antonelaroccuzzo

Totálne opozitá! Kylian Mbappé (23) sa dostáva pravidelne na titulky pre svoje hviezdne výkony na futbalovom ihrisku. Zlatý chlapec z Francúzska však budí pozornosť aj pre svoj divoký osobný život - momentálne totiž podľa všetkého randí s transgenderovou modelkou.

FOTOGALÉRIA: Tieto telá čakajú v posteli na finálové superhviezdy!

Jeho superhviezdny finálový súper Lionel Messi (35) je na tom diametrálne odlišne. Žije usporiadaný život s matkou svojich troch detí.

Bombardér PSG a francúzskeho národného tímu Kylian Mbappé po rozchode s krásnou blondínkou Emmou Smetovou údajne už dlhší čas randí so slávnou transgenderovou modelkou Ines Rauovou (32).

Podľa talianskeho denníka Corriere Dello Sports videli Mbappého s Ines na filmovom festivale v Cannes a potom aj na párty na jachte.

Vo veku 23 rokov patrí Mbappé medzi najväčšie superhviezdy vo Francúzsku a presadil sa aj v PSG, kde vedie útočnú zostavu spolu so skvelým Lionelom Messim. Práve s Argentínčanom sa už v nedeľu o 16.00 hod. v Katare pobije o prestížnu trofej pre celkového víťaza MS.

Zatiaľ čo Francúz má za sebou bohatý zoznam žien (a zdá sa, že teraz už aj trans ľudí), ktoré prešli jeho posteľou, Messi vedie dlhé roky usporiadaný život s Antonellou Roccuzzovou (34), matkou ich synov Matea, Thiaga a Cira.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});