Mirgová či Rytmus sú pripravení na boj o pár dní: Na tlačovke FNC sa strhla ostrá bitka!

Organizácia Fight Night Challenge odštartuje svoj tretí event o pár dní, konkrétne 27.12.2022 na pôde Zoner BOBYHALL v Brne. Včerajší ...

Organizácia Fight Night Challenge odštartuje svoj tretí event o pár dní, konkrétne 27.12.2022 na pôde Zoner BOBYHALL v Brne. Včerajší večer bol v znamení atraktívneho Press Day, na ktorom sa stretli búrliváci Flexking s Baronom, ktorí to znova poriadne "roztočili".

Fotogaléria

Okrem nich sa tlačovky zúčastnil aj Patrik "Rytmus" Vrbovský, ktorý nastúpi proti raperovi Curtisovi z Maďarska. Nechýbali ani účastníčky prvého ženského celebrity zápasu Dominika Mirgová a Aless.

Najviac na seba úputali pozornosť Flexking s Baronom, ktorí si znova nič nedarovali nielen verbálne, ale ich vzájomná potýčka sa skončila aj údermi. Pre Flexkinga to bude v organizácii už tretí zápas, keď v poslednom prípade prehral s raperom Refewom a predtým knokautoval rapera Čis Teho. Baron, ktorý trénuje v Spartakuse sa chystá do prvého duelu.

Na Press Day organizácia oficiálne predstavila hlavný súboj večera, v ktorom sa stretne Rytmus proti raperovi Curtisovi. Attila Végh ako riaditeľ organizácie prezradil, že v pláne boli aj iné možnosti, napokon sa do súboja dostal bývalý futbalista a hudobník z Maďarska, ktorý sa u našich južných susedov radí medzi popredné celebrity. "Je to veľký chlap, ktorý má tvrdú ranu, na čo si musím dať pozor. Bude mať prvý zápas, takže neviem čo môžem od neho očakávať. Budem sa musieť pripraviť úplne inak ako napríklad na boxera. Je to v každom prípade súboj, ktorý mieri k veľkému finále," konštatoval Rytmus, ktorý viac o spomínanom veľkom finále zatiaľ hovoriť nechcel.

Väčšina fanúšikov sa už nevie dočkať súboja medzi Dominikou Mirgovou a Aless, keďže pôjde o vôbec prvý celebritný ženský duel u nás."Box ma začal baviť, mám pocit, že v tom viem viac plávať.Snažím sa tomu odovzdať maximum. Nepozerám sa na to, v čom je Aless lepšia ako ja. Myslím, že každá sme už svojim spôsobom vyhrala, aj za tú prípravu," konštatovala Dominika Mirgová, ktorá sa pripravuje s boxerským trénerom Marošom Vyskočom v Spartakus Fight Gym Trnava.

Jej súperka Aless absolvuje prípravu u skúseného Ykosa Ibragimova. "Každým tréningom mám pocit, že sa posúvam rýchlo vpred. Mentálne sa snažím nastaviť, na to, aby som to čo mám natrénované, dostala čo najviac do zápasu. Snažím sa z každého aspektu do tréningu aktuálne pridať čo najviac," konštatovala  Aless.

Fight Night Challenge na záver predstavila zápasníka a trénera Mateja "Kiryho" Királyho a Tomáša Vaľka, ktorý má skúsenosť s Bare Knuckle. Obaja sa stretnú v historicky prvom zápase Slap Fightingu (vo fackovaní), ktorý sa uskutoční v Brne. "Kráčame s trendom, sme radi, že môžeme byť historicky prví, kto zorganizuje súboj vo fackovaní. Cítime, že v tom je potenciál aj do budúcnosti, v rámci svetového vnímania to aktuálne má stúpajúcu tendenciu, takže sme sa rozhodli ísť do toho v podobe ťažkých váh," pokračoval Végh. 

Lístky na galavečer FNC 3, ktorý si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk. PPV je k dispozícii na stránke fightnightchallenge.eu. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});