Rozruch u Vémolovcov! Veľká policajná razia a domová prehliadka: Prvá reakcia zápasníka

Ďalší problém! Ani krátko pred Vianocami nemá rodina MMA zápasníka Karlosa Vémolu pokoj. Po tom, čo sa prevalilo, že športovec sa poza ...
  • Zdroj: Instagram/ Karlos "Terminator" Vemola

Ďalší problém! Ani krátko pred Vianocami nemá rodina MMA zápasníka Karlosa Vémolu pokoj. Po tom, čo sa prevalilo, že športovec sa poza manželkin chrbát stretával s mladučkou pornoherečkou, čelí Karlos ďalším nepríjemnostiam.

FOTOGALÉRIA: Karlos Vémola

Na dvere im zaklopala polícia! Pri "Vémolande", ako zápasník zvučne nazýva svoj domov, sa v stredu skoro ráno podľa PrahaIn, ukázala polícia. "Vo vnútri domu sa nachádzali len oprávnené osoby," povedal zdroj pre portál. S najväčšou pravdepodobnosťou išlo teda o rodinu a právneho zástupcu.

Zápasník nemal byť zadržaný, no na na mieste sa malo nachádzať množstvo áut a okrem policajtov tam mali byť i colníci. Podľa všetkého mala neželaná návšteva mužov zákona súvisieť s chovom niektorých exotických zvierat, ktorými sa Karlos tak rád chváli na sociálnych sieťach.

Karlos sa k šokujúcim správam nevyjadril, no na instagrame zverejnil osvedčenie, ktoré mu povoľuje starať sa o vybrané druhy šeliem, ktoré získal na kurze a vydalo ho ministerstvo. Zdá sa však, že športovec si z ranného rozruchu ťažkú hlavu nerobil a krátko na to sa pochválil zábermi so svojimi domácimi miláčkmi.

Karlos Vémola oslávil 1. narodeniny syna Rockyho na nemocničnom lôžku.
Karlos Vémola rozpútal búrku medzi fanúšikmi: Návrat domov? Všetko je úplne inak! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});