Magda Rybáriková si užíva materstvo: Máme to najlepšie dieťatko!

Žiaden predvianočný zhon, žiaden stres. Bývalá skvelá tenistka Magdaléna Rybáriková si užíva materstvo. „Mám toho najúžasnejšieho synčeka. ...
  • Zdroj: instagram.com/magdalenarybarikova

Žiaden predvianočný zhon, žiaden stres. Bývalá skvelá tenistka Magdaléna Rybáriková si užíva materstvo. „Mám toho najúžasnejšieho synčeka. Skvele papá, ešte lepšie spí,“ spustila šťastná mamina.

FOTOGALÉRIA: Rybáriková si užíva materstvo: Máme to najlepšie dieťatko!

Všetko je teraz tak, ako si to vysnívala! „V tehotenstve som počúvala všeličo o prebdených nociach, o deťúrencoch, ktoré nie a nie zaspať. Aj som sa obávala, ale na Lucasa z toho nič neplatí! Už sa nám stalo, že prespal päť hodín,“ pokračovala očividne spokojná Magda, ktorá prezradila, že má dosť materského mlieka, takže žiadne starosti s miešaním dojčenského mlieka nemá.

„Naozaj si to užívam. Sme spolu celá rodina a vlastne si vianočné sviatky užívame odvtedy, ako sa malý narodil. Je to ten najkrajší darček, aký som mohla dostať,“ nadchýna sa bývalá tenistka, ktorej pomáha nielen priateľ Eric, ale aj mamina Mária.

„Tá toho má teraz naozaj veľa! Môže sa aj roztrhať. Nejako sa nám ju s bratom podarilo riadne zamestnať, keď dostala hneď dvoch vnúčikov naraz,“ smeje sa Magda a pridala aj vysvetlenie - jej sa synček narodil 1. novembra a bratovi Filipovi o mesiac neskôr, 1. decembra. Tak už veríme, že babka Rybáriková nevie, kam skôr skočiť.

Sviatočné dni prežijú spolu doma v Bratislave, odkiaľ si odskočia do Piešťan, kde žijú jej rodičia a aj bratova rodina. Magda má už všetko pripravené, aby to boli tie najkrajšie Vianoce.

Šesťnásobný grandslamový šampión Becker bol 8. apríla uznaný vinným v štyroch z 24 bodov obžaloby.
Boris Becker je na slobode! Kam budú smerovať jeho prvé kroky? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});