Fanatik vyrobil 18-tisíc tričiek na oslavu titulu Anglicka: Použitie? Aj na okná!

Risk nebol zisk! Brit Karl Baxter (46) si myslel, že je víťaz, keď si vytlačil tričká pred štvrťfinále majstrovstiev sveta, ale jeho ...
  • Zdroj: sky news

Risk nebol zisk! Brit Karl Baxter (46) si myslel, že je víťaz, keď si vytlačil tričká pred štvrťfinále majstrovstiev sveta, ale jeho hazard sa nevyplatil, pretože tím Garetha Southgatea sa porúčal domov po prehre 2:1 s Francúzskom.

Podnikateľovi tak zostalo 18 000 zbytočných tričiek, ktoré neprávom ohlasujú Anglicko ako šampióna majstrovstiev sveta v Katare.

Futbalový fanúšik Karl Baxter bol natoľko presvedčený, že sa jeho milovaní hráči vrátia domov z Kataru ako víťazi, že si dal vytlačiť tisíce tričiek už pred štvrťfinále.

„Mali sme kopu prázdnych futbalových tričiek, ktoré sme si kúpili pred pár rokmi, s ktorými sme veľa nerobili, a tak som sa rozhodol staviť na vrchol vlny, na ktorej sa Anglicko vezie. Dal som na ne preto vytlačiť oslavné motívy,“ povedal Baxter pre Sky News.

„Okrem tričiek, ktoré máme, som ako fanúšik Anglicka absolútne zdrvený, že sme skončili tak nešťastne,“ povzdychol si otec troch detí a dodal, že náklady na výrobu tričiek neboli príliš veľké a niekoľko z nich už dokonca aj predal, stále ich však má „niekoľko, ktorých sa treba zbaviť“. „Noste ich s hrdosťou, pridajte si ich do zbierky, použite ich na čistenie okien... Neviem,“ uzavrel Baxter.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk