Tyson Fury opäť šokuje: Neuveríte, ktorý slávny futbalista bude jeho sparingpartnerom

Kto by to bol čakal? Bývalý vynikajúci futbalista Wayne Rooney (37) prisľúbil Tysonovi Furymu (34) účasť na jeho prípravnom kempe, kde ...
  • Zdroj: TASR/AP

Kto by to bol čakal? Bývalý vynikajúci futbalista Wayne Rooney (37) prisľúbil Tysonovi Furymu (34) účasť na jeho prípravnom kempe, kde mu bude robiť sparingpartnera. Britského boxera čaká v najbližšom titulovom zápase Ukrajinec Usyk.

Na snímke boxerky počas tréningu 5. decembra 2022 v Havane.
Kubánske ženy majú dôvod na radosť: Po 60 rokoch prišla význámna zmena Zobraziť článok

Wayne Rooney je veľkým fanúšikom Tysona Furyho. Už po jeho nedávnej výhre nad Chisorom sa dve obrovské hviezdy dohodli na spoločnom tréningu, no napokon z toho bude prekvapivá spolupráca.

„Rozprával som s Waynom (Rooneym) a je za. Je síce pravák, takže sa bude musieť preorientovať na ľavú ruku. Wayna ale vezmeme na prípravu proti Usykovi," prezradil Fury v rozhovore pre britskú televíziu ITF.

Meno Furyho nového sparingpartnera zaskočilo aj samotnú reportérku, ktorá sa uisťovala, či nejde len o vydarený vtip. „Nie, myslím to veľmi vážne. Už súhlasil s tým, že príde na štvordňový kemp, aby mi pomohol," povedal úspešný boxer ráznym tónom. 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});