Hviezda amerického futbalu zapĺňa opäť titulky: Randí s Miss Slovensko?

V októbri oficiálne potvrdili rozchod! Hviezda amerického futbalu Tom Brady (45) a brazílska modelka Gisele Bündchenová (42) ohlásili, ...
  • Zdroj: SITA/AP

V októbri oficiálne potvrdili rozchod! Hviezda amerického futbalu Tom Brady (45) a brazílska modelka Gisele Bündchenová (42) ohlásili, že sa dohodli na rozvode. Ich manželstvo, z ktorého vzišli dve deti – Benjamin (12) a Vivian (9), trvalo 13 rokov.

FOTOGALÉRIA: Veronika Rajeková

„V posledných dňoch sme s manželkou finalizovali náš rozvod. Dospeli sme k tomuto rozhodnutiu priateľsky a s vďačnosti za spoločný čas. Sme požehnaní krásnymi a skvelými deťmi, ktoré budú aj naďalej centrom nášho vesmíru,“ uviedol pred dvoma mesiacmi Tom Brady.

Zdá sa, že ani jeden z nich dlho bez partnera nezostal. Giselu videli počas dovolenky v Kostarike s trénerom bojových umení Joaquim Valenteom.

Americký futbalista TomBrady a brazílska topmodelka Gisele Bündchenová.
Slávny pár chystá rozvod: Súdiť sa budú o deti a milióny dolárov! Zobraziť článok

Médiá začali špekulovať, že novú známosť má aj Brady. A pikantné je na tom, že podľa nich ide o Slovenku! Na zápase amerického futbalu sa na štadióne Buccaneers objavila Miss Slovenska z roku 2016 Veronika Rajeková (26), ktorá sociálne siete zaplnila fotografiami v drese Tampy Bay Buccaneers s číslo 12, ktoré patrí Tomymu Bradymu.

Modelka, ktorú na sociálnej sieti sleduje 3,3 milióna užívateľov, uviedla že legendárneho futbalistu miluje. „Videla som legendu znova, keď sa ma niekto opýta, či milujem Bradyho, áno, milujem ho a ukážte mi niekoho, kto nie,“ napísala slovenská modelka.

Vyznanie je samozrejme veľmi neurčité, ale správy o novej láske Bradyho prichádzajú z viacerých strán. Je otázkou, či sa v krátkom čase verejnosť dozvie o novom vzťahu, alebo si Brady bude po rozvode chrániť svoje súkromie ešte viac ako predtým.

Veronika začínala s modelingom už ako 16-ročná. V roku 2016 sa zúčastnila na súťaži Miss Slovensko. Stala sa víťazkou. Odvtedy sa prezentuje na sociálnych sieťach, kde má dnes už 3,3 milióna followerov. Prekonať miliónovú hranicu sa jej podarilo ako prvej Slovenke. A to bez toho, aby ukázala nahé telo. Veronika fotila pre mnohé renomované značky, vo svete modelingu sa stala známou tvárou.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});