Na povrch vyplávali nové skutočnosti: Dostal Vémolu do nemocnice Muradov?

Karlos Vémola priznal, že sa dostal do život ohrozujúceho stavu! Prechádza si peklom a na povrch vyplávali nové skutočnosti. Dostala ...
  • Zdroj: instagram @karlos_terminator_vemola

Karlos Vémola priznal, že sa dostal do život ohrozujúceho stavu! Prechádza si peklom a na povrch vyplávali nové skutočnosti. Dostala ho do nemocnice bomba od tréningového partnera Makhmuda Muradova?

Český bojovník MMA Karlos Vémola priznal, že bol v život ohrozujúcom stave. Obrovské bolesti, silný zápal, vysoké teploty, trombóza v ruke a stav na pokraji kómy. Podľa lekárov by to vraj deväť z desiatich ľudí neprežilo. "Terminátor" ukázal svoju silu a odolnosť. Po týždni liečby v nemocnici sa jeho stav začína zlepšovať. Titulový zápas proti Patrikovi Kinclovi však museli zrušiť.

Vémola v rozhovore pre iSport.cz hovoril o vzniku súčasných zdravotných problémov a zmienil, že všetko to začalo silným úderom od tréningového partnera Makhmuda Muradova do nosa. „Doktori poriadne nevedia. Robia sa neustále testy. Isté je, že som mal extrémny zápal. Mne pár dní predtým už nebolo najlepšie," priznal populárny český bojovník.

Karlos Vémola oslávil 1. narodeniny syna Rockyho na nemocničnom lôžku.
Karlos Vémola zažil v nemocnici drámu: Išlo mu o život! Zobraziť článok

„Bol som neuveriteľne unavený. Riešili sme to už s doktorom Kolářom, že mám extrému únavu po údere do nosu pri sparingu s Muradovom. Vytvoril sa mi potom zápal a už na to som bral antibiotiká niekoľko dní. Normálny človek by cítil, že je chorý. Ale ja som v tej chvíli, myslím, neurobil nič zle. Cítil som sa unavený, ale tiež som dosť trénoval, takže som to bral ako normálnu vec," spomínal Karlos Vémola na začiatok svojich ťažkostí so zdravím, ktoré ho napokon dohnali na nemocničné lôžko.

Makhmud Muradov priznal v rozhovore pre extra.cz, že Karlosove problémy mohla spôsobiť jeho rana na tréningu. „Je to taký šport, to sa stáva. Už po niekoľkýkrát mu pomáham s prípravou na zápas a vždy makáme na 150 percent. Jeden druhého musíme vždy zničiť na tréningu a v príprave tam asi fakt niečo padlo. Pamätám si, že som mu dal nejaké bomby do brucha a na rebrá," priznáva bojovník prestížnej organizácie UFC.

Muradov sa kamaráta a tréningového partnera chystá navštíviť v nemocnici a prezradil aj, ako dlho by mal byť Vémola hospitalizovaný. „V blízkej dobe sa tam chystám, má tam byť ešte asi dva týždne." Takže "Terminátor" si namiesto prípravy na titulový zápas s Kinclom bude až do Vianoc prechádzať peklom na nemocničnom lôžku.

„Jsem tu několikátej den a doktoři pořádně nevědí. Dělají se neustálé testy. Jisté je, že jsem měl extrémní zánět. Mně pár dní předtím už nebylo nejlíp, byl jsem neuvěřitelně unavený. Řešili jsme to už s doktorem Kolářem (přední český fyzioterapeut Pavel Kolář), že mám extrémní únavu po úderu do nosu při sparringu s Machem (pozn. red.: Makhmudem Muradovem). Udělal se mi pak zánět a už na to jsem bral antibiotika několik dní. Ale normální člověk by to asi… Normálně by to člověk cítil, že je nemocnej. Ale já jsem v tu chvíli myslím neudělal nic špatně. Cítil jsem se unavenej, ale taky jsem dost trénoval, takže jsem to bral jako normální věc,” ř

Zdroj: https://www.extra.cz/muradov-reaguje-na-vemolovo-obvineni-ze-zraneni-to-se-stava-krci-rameny-a-priznal-drsne-udery-36bee
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});