Karlos Vémola zažil v nemocnici drámu: Išlo mu o život!

Český bojovník Karlos Vémola (37) prežil náročné chvíle v nemocnici, kde leží už týždeň. Pre vážne zdravotné problémy musel zrušiť súboj ...
  • 5Galéria
  • Zdroj: Instagram/@karlos_terminator_vemola

Český bojovník Karlos Vémola (37) prežil náročné chvíle v nemocnici, kde leží už týždeň. Pre vážne zdravotné problémy musel zrušiť súboj v O2 aréne s Patrikom Kinclom.

Fotogaléria

Vémolu pred siedmimi dňami náhle previezli do nemocnice s vážnymi zdravotnými komplikáciami. „Zápal sa mi potom po údere do rebier rozbehol do podpazušia, kde sa zapálili uzliny,“ prezradil bojovník pre iSport.cz.

Českého bojovníka hospitalizácia v nemocnici paralyzovala. V rozhovore pre iSport.cz hovoril pomaly a občas aj zabudol, o čom bola reč. Z nemocničného lôžka priznal, že si za posledné dni prežil horor. „Necítim sa veľmi dobre, ale oproti tomu, ako mi bolo, to najhoršie mám za sebou. Za to, ako ma zachránili a postarali sa o mňa tu v Motole, som nesmierne vďačný,“ ozrejmil Karlos.

Už pri prevoze do nemocnice bol v kritickom stave. „Prevoz bol dramatický, pretože už som o sebe skoro ani nevedel a pán Hradil, ktorý ma tu prijímal, mi poskytol úplne nadštandardnú starostlivosť. Prišiel som za päť minút dvanásť a vďaka jeho ochote a pohotovej reakcii to podľa mňa dopadlo dobre. Upadal som skoro do kómy. Mal som v tej chvíli CRP cez 300, ktoré neustále stúpalo,“ popisoval český zápasník, ktorého sa ujal doktor z iného oddelenia. V rámci areálu nemocnice privolal sanitku a sprevádzal ho na infekčné oddelenie. Musel na Karlosa neustále hovoriť, aby neomdlel.

Duel s Patrikom Kinclom, ktorý sa mal konať 30. decembra, museli organizátori zrušiť. „V stredu som na tom bol zle. Prvýkrát v živote sa mi stalo, že som nad zápasom vôbec nepremýšľal. Bol som v takých bolestiach a bolo mi tak zle, že som stále hovoril doktorovi, že má môj chlapec zajtra narodeniny. A jediné, čo som mal v hlave, boli jeho narodeniny. Takže som rozhodne neriešil nejaký zápas,“ ozrejmil Karlos Vémola, ktorý sa chce dať, čo najskôr, do poriadku. Túži sa vrátiť opäť do zápasníckeho ringu.

Legendárneho Vémolu stopli zdravotné komplikácie.
Oktagon prišiel o megazápas: To, o čom sa špekulovalo, sa bohužiaľ potvrdilo Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});