Oktagon šokoval fanúšikov novinkou o dotácii vo výške až milióna eur! Zarobiť sa chystajú šampióni...

Oktagon MMA pred pár dňami predstavil okrem ostatných atraktívnych noviniek aj nevídanú pyramídu, ktorá v našich končinách nemá obdobu.
  • 4Galéria
  • Zdroj: instagram/tipsport.sk_official

Oktagon MMA pred pár dňami predstavil okrem ostatných atraktívnych noviniek aj nevídanú pyramídu, ktorá v našich končinách nemá obdobu.

Fotogaléria

Projekt Tipsport GameChanger privíta až 16 zápasníkov, medzi ktorými nechýbajú ani šampióni Patrik Kincl či David Kozma, ktorý posledný víkend po náročnom súboji nestačil na Kaika Brita z Brazílie a o svoj opasok vo welteri prišiel.

Leandro Silva (prezývaný aj Apollo), Christian Jungwirth, Christian Eckerlin, Bojan Veličkovič či Maté Kertész sú ďalšími účastníkmi miliónového turnaja, ktorý odštartuje už v rámci marca v Ostrave!

Semifinalisti turnaja si prídu na 80-tisíc eur, ak niekto vypadne v štvrťfinále získa až 40-tisíc eur. Ak sa borec dostane do finále má istých 130-tisíc eur a víťaz si príde na fantastických 300-tisíc eur.

Miestenku do turnaja by mal vďaka poslednej výhre nad Davidom Kozmom, ktorý predtým svoj opasok obhájil až päťkrát získať aj nový šampión organizácie Kaik Brito. Ten sa tak s najväčšou pravdepodobnosťou pridá do kolosu piatich turnajov. Kráľa pyramídy spoznáme na konci roku 2023.

Na ostatné mená účastníkov obrovského projektu si fanúšikovia Oktagonu a MMA musia ešte počkať, v každom prípade je Tipsport GameChanger prelomovým projektom, ktorý v Európe nemá obdobu. Ak sa chcete zúčastniť prvého turnaja, na ktorom sa začne písať historický príbeh jedinečnej pyramídy, zakúpte si lístky do Ostravy už teraz!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});