Budú lietať triesky! Wright sa vracia do NHL, Slafkovského čaká pikantný súboj

Kanadský hokejový útočník Shane Wright (18) sa vracia po krátkej pauze na farme do Seattlu Kraken. Je to úplne dokonalé načasovanie, ...

Kanadský hokejový útočník Shane Wright (18) sa vracia po krátkej pauze na farme do Seattlu Kraken. Je to úplne dokonalé načasovanie, pretože fanúšikov čaká špeciálny súboj.

Fotogaléria

Juraj Slafkovský, tohtoročná draftová jednotka, sa môže tešiť na špeciálny zápas. Bude to prvá vzájomná konfrontácia s Wrightom.

Rivalita má korene už od tohtoročného draftu NHL. Kanaďan prišiel o post jednotky, čo niesol veľmi osobne. Cez sociálne siete posielal rôzne odkazy, akoby sa s tým nevedel zmieriť.

Otrasený Juraj Slafkovský odchádzal na striedačku Montrealu.
Slafkovský vystrašil celý Montreal: Po zákroku Schenna zostal ležať nehybne na ľade Zobraziť článok

Wright hral ostatné dva týždne v AHL, nastúpil na päť duelov a štyrikrát sa strelecky presadil. "Boli to naozaj zábavné dva týždne v Coachelle, užil som si veľa zábavy. Bola tam skvelá partia chalanov, mali sme aj veľa úspechov a je príjemné byť späť v Seattli. Dúfam, že zajtra budem pripravený nastúpiť na zápas," povedal pre nhl.com. V profilige sa skôr trápi a ešte nedorástol na kvalitu súťaže. Za Seattle dohral sedem zápasov a získal len jeden bod za asistenciu.

Wright v rozhovore povedal, že hru Slafkovského nesledoval a sústredí sa iba na svoje výkony. Zápas proti draftovej jednotke bude vnímať ako každý iný. "Snažím sa sústrediť len na seba, na svoju hru a na to, čo robím a prinášam tímu," uviedol.

Slafkovský, útočník Montrealu Canadiens, má oveľa lepšie začiatok v zámorí. V NHL odohral dve desiatky zápasov s bilanciou štyri góly a tri asistencie.

Špeciálny súboj je na programe v noci z utorka na stredu o 4.00 hod SEČ.

Na snímke Dalibor Dvorský.
Slovenský hokej môže na drafte opäť zažiariť: Dvorský i Honzek mieria medzi elitu! Expert reaguje Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});