Hviezdny Messi prezrádza: Mám štyri tipy na majstra sveta!

Má svoje tipy. Kapitán argentínskej futbalovej reprezentácie Lionel Messi (35) prezradil, koho okrem svojho tímu favorizuje na zisk majstrovského ...

Má svoje tipy. Kapitán argentínskej futbalovej reprezentácie Lionel Messi (35) prezradil, koho okrem svojho tímu favorizuje na zisk majstrovského titulu.

Fotogaléria

Zaujímavé je, že v jeho hľadáčiku chýbajú obhajcovia striebra Chorváti, ktorí si v pondelkovom osemfinále zmerali sily s Japonskom (duel sa skončil po uzávierke tohto vydania).

Chorváti na ceste za striebrom na šampionáte v Rusku zdolali aj Messiho a spol. Hviezdny útočník s desiatkou na chrbte doviedol v Katare Argentínu už do štvrťfinále. Jeho gól do austrálskej siete je už jeho deviatym na MS vôbec a o jeden presný zásah tak prekonal zosnulú legendu Diega Maradonu († 60). Na čele národného rebríčka je s desiatimi gólmi Gabriel Batistuta, ale je pravdepodobné, že sa Lionel „Batigolovi“ do konca šampionátu minimálne vyrovná.

Luka Modrič (vpravo) bozká po zápase brankára Dominika Livakoviča.
Chorváti znova zvládli na šampionáte rozstrel: Modrič vyzdvihol charakter mužstva Zobraziť článok

Messi po tom, čo potiahol Argentínu do štvrťfinále, hovoril o ďalšom vývoji súťaže a spomenul, kto by v jeho očiach mohol vyhrať majstrovstvá sveta. „Patríme medzi favoritov. Sme veľmoc a vždy patríme medzi najlepších. Potvrdili sme to proti Austrálii,“ uviedol Messi a pokračoval: „Brazílii sa napriek prehre s Kamerunom darí veľmi dobre. Stále patrí medzi hlavných favoritov. Obhajca Francúzsko je tiež dobré, rovnako aj Španielsko, hoci v skupine prehralo s Japonskom. Hrajú veľmi dobre, majú jasný plán a je ťažké im vziať loptu, pretože kontrolujú držanie lopty. Bude ťažké ich zdolať.“

Jeden z najlepších hráčov všetkých čias sa vyjadril aj k šokujúcemu vyradeniu Nemcov. „Bol som veľmi prekvapený, keď vypadli. Majú veľa špičkových hráčov a zároveň je to mladý tím, ktorý patrí vždy medzi najlepších,“ uzavrel Messi.

Niekoľkonásobní majstri sveta z Nemecka končia už v skupine.
Nemecký futbal sa po fiasku na MS otriasa: Na zväze končí futbalová legenda! Zobraziť článok

Kto podľa neho môže získať titul: Argentína, Brazília, Francúzsko alebo Španielsko

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});