Rytmus bude čeliť ďalšej celebrite: Je to cesta k finále, ktorým to celé ukončím...

Najúspešnejší slovenský raper Rytmus (45) sa znova postaví do ringu Fight Night Challenge. Tentoraz bude jeho súperom zahraničná celebrita, ...
  • Zdroj: FNC

Najúspešnejší slovenský raper Rytmus (45) sa znova postaví do ringu Fight Night Challenge. Tentoraz bude jeho súperom zahraničná celebrita, konkrétne z Maďarska, ktorou je raper Curtis.

Rytmus už v predchádzajúcich súbojoch bojoval v boxe s raperom Marpom, zápasníkom Gáborom Borárosom a raperom Molochom. Jeho štvrtý súboj bude pikantný aj z toho pohľadu, že výsledok bude zaujímať okrem Slovenska a Česka aj fanúšikov z Maďarska.

Curtis je bývalým futbalistom, ktorý hrával v prvoligovej Ujpésti. Neskôr sa bývalý útočník zameral na rap, v ktorom zbiera úspechy. Aktuálne sa radí medzi celebrity, ktoré maďarská verejnosť veľmi dobre pozná. Nedávno sa zúčastnil aj televíznej šou na štýl Survivor, v ktorej sa dostal do finále. Boxu sa venuje od malička.

„Zápas ešte nemal, no chcel si vyskúšať ako chutí súboj s niekým, kto rovnako ako on nie je boxerom a má silné meno,“ konštatoval Attila Végh.

„Tento zápas beriem ako pravidelnú verejnú výzvu a proces k nejakému finále, ktorým to celé ukončím. Iný bude v tom, že súper je ťažká váha a je aj o dosť vyšší. Bude to nová skúsenosť. Zameriavam sa na to, aby som bol dobrý po fyzickej a mentálnej stránke, lebo o ničom inom to u hobby boxera nie je,“ odpovedal Rytmus na otázky pred jeho štvrtým zápasom.

Okrem Rytmusa a Curtisa sa v ringu Fight Night Challenge v Brne predstaví aj raperka Aless, ktorá si to v pästnom súboji rozdá so speváčkou Dominikou Mirgovou. V ďalšom celebritnom dueli nastúpi proti svetovo uznávanému hudobníkovi Martinovi Valihorovi raper Erik Tressor. Lístky sú dostupné v sieti predpredaj.sk. Príď si vychutnať jedinečnú boxerskú šou 27. decembra do Zoner BOBYHALL v Brne!

Zápasy na FNC3 (box):

Rytmus vs Curtis

Flexking vs Baron

Dominika Mirgová vs Aless

Erik Tressor vs Martin Valihora

Marek Bartl vs Robo Pukač

Erik Tlkanec vs Michal Plesník

Tomáš Hron vs Michal Martínek

Alex Cverna vs Michal Zátorský

Tommy Zold vs Marián Mišalko

David Zold vs Dodo Koller

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});