O mladú hviezdu Holandska má záujem TENTO klub: Prestúpi už v januári?

MS mu otvorili dvere do najlepších klubov! Vychádzajúca hviezda holandskej reprezentácie môže prestúpiť do Anglicka už v januári, píše ...
  • Zdroj: TASR/AP

MS mu otvorili dvere do najlepších klubov! Vychádzajúca hviezda holandskej reprezentácie môže prestúpiť do Anglicka už v januári, píše The Sun.

Produkt akadémie PSV Eindhoven Cody Gakpo (23) bol do novembra pre verejnosť neznámym futbalistom. Všetko sa zmenilo začiatkom MS v Katare, kde mladý útočník dokázal skórovať v každom zápase skupinovej fázy a výrazne prispel k postupu Holandska do štvrťfinále.

Brazílsky futbalista Neymar si vo štvrtkovom stretnutí na MS v Katare proti Srbsku (2:0) podvrtol členok. Jeho zdravotný stav sa bude posudzovať v najbližších 48 hodinách.
Neymar opäť trénuje: Nastúpi v osemfinálovom zápase? Zobraziť článok

Niet divu, že o vysokého útočníka sa začali zaujímať najznámejšie a najkvalitnejšie kluby sveta. Jedným z nich je aj Manchester United, ktorý prejavil vážny záujem o 23-ročného holandského futbalistu.

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

PSV požaduje za mladého hráča 50 miliónov libier. Podľa renomovaného portálu transfermarkt je Gakpova trhová hodnota 45 miliónov.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});