Turecký komentátor dostal padáka cez polčas: Naozaj ho vyhodili pre toto?!

Rázny a nekompromisný krok! Turecký komentátor Alper Bakircigil poriadne kruto doplatil na svoj na prvý pohľad nevinný výrok.
  • Zdroj: TASR/AP

Rázny a nekompromisný krok! Turecký komentátor Alper Bakircigil poriadne kruto doplatil na svoj na prvý pohľad nevinný výrok.

Alper komentoval pre televíziu TRT štvrtkový zápas MS medzi Kanadou a Marokom. Popri opisovaní diania na trávniku spomenul takisto niekoľko zaujímavostí. Jedna z nich sa mu napokon stala osudnou.

Zamestnancom štátnej televízie sa nepáčil na prvý pohľad nevinný výrok. Bakircigil vyslovil, že najrýchlejší gól v histórii svetových šampionátov vsietil turecký futbalista Hakan Sükür. Hoci prvý polčas ešte odkomentoval, druhé dejstvo už mal na starosti jeho náhradník.

K celej vzniknutej situácii sa neskôr vyjadril na sociálnej sieti Twitter. „Po dnešnej udalosti som bol vyhodený z TRT, kde som dlhé roky hrdo pracoval. Odlúčenie patrí k láske. Dúfam, že sa ešte uvidíme. Zbohom,“ stručne informoval.

Osudná veta klamstvom nebola, spomenutý futbalista naozaj je rekordérom. Sükür ale po konci kariéry vstúpil do politiky a neskôr bol spájaný so štátnym prevratom z roku 2016. Niekdajší reprezentant kvôli incidentom zo svojou rodinou utiekol do USA, kde sa v súčasnosti živý ako taxikár.

Na snímke Angel Di Maria (vľavo) a Lionel Messi.
Komplikácie pre Argentínu: Štart hviezdneho útočníka je v osemfinále MS ohrozený Zobraziť článok

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});