Fury sa cíti pred zápasom s Chisorom skvele: Aha, ako dlho nemal sex

Už tretíkrát sa v sobotu v Londýne stretnú britskí boxeri Tyson Fury (34) s Derekom Chisorom (38) a v hre bude tentoraz titul profesionálneho ...
  • Zdroj: SITA/AP

Už tretíkrát sa v sobotu v Londýne stretnú britskí boxeri Tyson Fury (34) s Derekom Chisorom (38) a v hre bude tentoraz titul profesionálneho majstra sveta organizácie WBC v ťažkej váhe.

FOTOGALÉRIA: Tyson Fury

Predošlé dva súboje vyhral jednoznačne Fury, v roku 2011 na body a o tri roky neskôr pred limitom. Jasným favoritom je aj teraz.

"Som v skvelej kondícii, skvelej nálade a pripravený na rock'n'roll," povedal dobre naladený Fury na tlačovej konferencii pred zápasom. "Trénujem veľmi tvrdo a rešpektujem každého súpera, ktorému som kedy čelil," podotkol tridsaťštyriročný britský boxer, ktorý je medzi profesionálmi stále neporazený.

 

 

Fury vyhral 32 z 33 duelov, jeho súboj s Deontayom Wilderom skončil v decembri 2018 nerozhodne. Odvtedy ale Američana už dvakrát porazil.

Aj proti Chisorovi teraz nastúpi už tretíkrát. Pôvodne sa chcel Fury stretnúť s inou britskou hviezdou Anthonym Joshuou, bývalý šampión organizácií WBA, WBO, IBF a IBO však na výzvu na zápas nakoniec nepristúpil. "Cikánsky kráľ" si tak ako ďalšieho súpera vybral o štyri roky staršieho krajana.

"Zakaždým, keď som v posilňovni, dávam tomu 110 percent. Mám za sebou deväť týždňov tréningu, šesť týždňov som nemal sex. Chcem tam ísť ako divoký králik," povedal Fury.

V ďalšom zápase by sa mal stretnúť s Ukrajincom Oleksandrom Usykom, ktorý má majstrovské pásy WBA, WBO a IBF. Na to ale teraz nemyslí. "Vždy sa sústredím len na jeden zápas," podotkol. Dodal, že pokiaľ Usyk príde po súboji za ním do ringu, dá mu pár faciek za to, že ho nazval opilcom.

 

 

Chisora povedal, že nemá problém s tým, že ho označujú za outsidera. "Som tu len preto, že on (Tyson) povedal, že so mnou chce boxovať. Povedal, dostaneš túto čiastku, chceš? Prečo by som teraz na neho mal útočiť? Manažéri ten zápas nechceli a ďalší chlapi nechceli nastúpiť proti nemu. Prečo? Taký je život," uviedol Chisora.

Hoci ho Fury minule porazil pred limitom, Chisora verí, že teraz môže uspieť. Svojho soka chce zaskočiť jeho zbraňami. "Prvé kolo bude elektrizujúce. Chcem si vziať, čo je jeho, aby to patrilo mne. Fyzicky aj psychicky," povedal Chisora, ktorý vyhral 33 z 45 zápasov. S Furym vraj uzavrel aj stávku, ktorá ale nie je finančná. "O čo ide, všetci zistia po zápase," uviedol.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});