Vážne problémy Karlosa Vémolu: V deň synových narodenín skončil v nemocnici!

„Terminátor“ má zdravotné problémy! MMA zápasník Karlos Vémola zverejnil na sociálnych sieťach fotku z nemocničného lôžka. Hospitalizovaný ...
  • Zdroj: Instagram/@karlos_terminator_vemola

„Terminátor“ má zdravotné problémy! MMA zápasník Karlos Vémola zverejnil na sociálnych sieťach fotku z nemocničného lôžka. Hospitalizovaný bol v deň synových prvých narodenín.

Jedna z najväčších československých hviezd zmiešaných bojových umení skončila v nemocnici. Momentálne nie je jasné, aké zdravotné problémy Vémolu trápia. Podľa portálu fightlive.cz by malo ísť o zápal, kvôli ktorému bol údajne český bojovník v ohrození života! Bývalého šampióna organizácie Oktagon situácia trápi ešte o to viac, že telo sa ozvalo v deň, kedy mal s rodinou oslavovať.  

„Takto som si Rockyho prvé narodeniny rozhodne nepredstavoval, ale vzhľadom na to, ako hrozne mi ešte včera bolo, som rád, že som ich tu s ním a dievčatami mohol vôbec stráviť,“ napísal Karlos k fotografii z nemocničného lôžka na sociálnej sieti Instagram. Manželka Lela za ním dorazila spolu s dcérkou Lily a oslávencom Rockym.

Už na konci tohto kalendárneho roka čaká „Terminátora“ zápas o titul strednej váhy proti krajanovi Patrikovi Kinclovi. Nečakané komplikácie by jeho konanie teoreticky mohli ohroziť. „Veľké poďakovanie patrí pánovi doktorovi Kolářovi a všetkým zamestnancom FN Motol, ktorý sa tu o mňa starajú,“ odkázal Čech.   

V Brne sa chystá zápas v boxe medzi speváčkou Dominikou Mirgovou a raperkou Aless.
Dominika Mirgová v príprave na boxerský boj s Aless myslí na všetko: Videla som jej videá a hodnotím to takto! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});