Traja slovenskí kamaráti v jednom klube NHL? Expert avizuje prestupovú bombu

Stane sa neuveriteľné skutočnosťou a skončia traja slovenskí kamaráti v jednom klube NHL? Zámorský expert Tony Marinaro avizuje prestupovú ...
  • Zdroj: SITA/AP

Stane sa neuveriteľné skutočnosťou a skončia traja slovenskí kamaráti v jednom klube NHL? Zámorský expert Tony Marinaro avizuje prestupovú bombu.

FOTOGALÉRIA: Slafkovský, Nemec a Mešár

Montreal Canadiens si v prvom kole tohtoročného draftu vybral dvojicu slovenských útočníkov a kamarátov od detstva - Juraja Slafkovského a Filipa Mešára. Slafkovský pravidelne nastupuje v prvom tíme v NHL, Mešára poslali do juniorskej OHL, kde žiari v tíme Kitchener Rangers.

Reálne sa môže stať, že ich v organizácii Canadiens doplní aj tretí kamarát z detstva, tohtoročná draftová dvojka - obranca Šimon Nemec. Toho si vybral klub New Jersey Devils a poslal ho do AHL, kde nastupuje v drese tímu Utica Comets.

Slovenský hokejista Juraj Slafkovský z Montrealu Canadiens a Jack Roslovic  z Columbusu Blue Jackets.
Predstaví sa Slafkovský na MS juniorov? TOTO povedal tréner Montrealu Zobraziť článok

Montreal má na súpiske pretlak útočníkov a očakáva sa, že niektorého z nich vymenia. Kandidátov je viacero, jedným z nich je Josh Anderson. Zámorský expert Tony Marinaro nedávno v rámci Sick Podcastu hovoril o tom, že Devils sú najhorúcejším záujemcom o jeho služby a veľmi ho chcú získať už od leta.

„Jeden tím, ktorý ho chce veľmi a myslím tým, že veľmi. Pretože existuje hneď niekoľko tímov, ktoré by ho brali. New Jersey Devils veľmi chce Josha Andersona," hovoril Marinaro. „Verte mi, keď vám to hovorím."
 
Kľúčová otázka bude cena za Andersona, resp. čo pošle New Jersey na výmenu do Montrealu. Podľa zámorského experta nie je vylúčené, že súčasťou tohto balíčka bude aj Šimon Nemec.
 
„Nevymenia Jacka Hughesa a nevymenia Nica Hischiera. Neviem, do akej miery by boli ochotní vzdať sa niektorých hráčov, ktorí momentálne nie sú v tomto tíme. Hovorím o obrancoch Lukovi Hughesovi, Šimonovi Nemcovi a Alexanderovi Holtzovi," analyzuje situáciu Marinaro.
 
Skončí napokon Nemec pri kamarátoch Slafkovskom a Mešárovi v Montreale?
 
 
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});