Vážne obavy o legendárneho Pelého: Znova skončil v nemocnici, chemoterapia nezaberá!

Je to vážne! Zväčšujú sa obavy o stav legendárneho brazílskeho futbalistu Pelého (82), ktorý znova skončil v nemocnici. Chemoterapia ...
  • Zdroj: TASR/AP

Je to vážne! Zväčšujú sa obavy o stav legendárneho brazílskeho futbalistu Pelého (82), ktorý znova skončil v nemocnici. Chemoterapia nezaberá a objavujú sa závažné komplikácie.

Veľké obavy o zdravotný stav legendárneho brazílskeho futbalistu Pelého (82)! Trojnásobného majstra sveta hospitalizovali v nemocnici v Sao Paule s opuchmi po celom tele. Pelé sa v súčasnosti lieči na rakovinu s metastázami. Podľa ESPN Brazil bol Pelé hospitalizovaný neplánovane v utorok, po tom, čo jeho manželka a opatrovateľka označili jeho stav za "oslabený".

Lekári Pelému diagnostikovali celkový opuch, celkový edém a dokonca aj "dekompenzované srdcové zlyhanie". Podľa spomínaného zdroja bol pri nástupe do nemocnice duševne zmätený a nepokojný, navyše legendárnemu útočníkovi nezaberá nasadená liečba na rakovinu.

Falošný Neymar spôsobil v hľadisku poriadny rozruch.
Rozruch na tribúne! Dvojník Neymara pobláznil fotografov, fanúšikov i ochranku Zobraziť článok

Pelé podstúpi v najbližšom čase podrobnejšie testy na odhalenie príčiny jeho problémov. Lieči sa po rakovine hrubého čreva, ktorá metastazovala do jeho tela. Podľa najnovších informácií má tiež problémy s príjmom potravy. Situácia ohľadom jeho zdravotného stavu je veľmi znepokojivá, najmä v súvislosti s tým, že nezaberá chemoterapia.

Jeho dcéra Kely Nascimento sa ale snaží tlmiť znepokojenie verejnosti. „V médiách je veľa poplachu ohľadom zdravia môjho otca. Leží v nemocnici a regulujú mu lieky," písala na sociálnej sieti instagram. „Nie sú ale žiadne hrozivé prognózy. Budem tam na Nový rok a sľubujem, že zverejním nejaké fotky," dodáva Pelého dcéra, ktorá nežije v Brazílii.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});