Fialková pred štartom sezóny odhalila zákulisie: Nevraživosť v biatlone?

Vo fínskom Kontiolahti aj za účasti slovenských reprezentantov v utorok odštartoval nový ročník Svetového pohára v biatlone. Isté miesto ...
  • Zdroj: TASR

Vo fínskom Kontiolahti aj za účasti slovenských reprezentantov v utorok odštartoval nový ročník Svetového pohára v biatlone. Isté miesto na podujatiach SP mali sestry Paulína a Ivona Fialkové, ktoré budú aj tento rok patriť medzi najväčšie slovenské nádeje na dobré výsledky.

Fialková si na biatlone cení najviac uvoľnenú atmosféru medzi pretekárkami. Napriek tomu, že sú rivalky, nevraživosť voči nim necíti ani náhodou. „Neviem, či je to jediný šport na svete, ale v biatlone vôbec nie je konkurencia až taká prehnane rivalská. Že by sa trebárs pretekárky navzájom neznášali,“ uviedla Fialková pre Nový Čas s tým, že baby biatlonostky sa skôr vedia podporiť.

„Porozprávame sa a vymeníme si aj určité skúsenosti. Jasné, neprezradíme si navzájom určite celé naše know-how, ale pomáhame si. Nie je tam cítiť závisť a takú tú hnusnú rivalitu. To sa mi na svetovom biatlone páči,“ dodala Fialková.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});