Skončí Vlhová kvôli rodine? Chcem deti, tikajú mi biologické hodiny!

Šokuje Petra Vlhová v blízkej budúcnosti rozhodnutím o ukončení kariéry? Nie je to vylúčené! Otvorene priznával, že chce rodinu a tikajú ...
  • Zdroj: TASR/AP

Šokuje Petra Vlhová v blízkej budúcnosti rozhodnutím o ukončení kariéry? Nie je to vylúčené! Otvorene priznával, že chce rodinu a tikajú jej biologické hodiny.

Slovenská lyžiarska hviezda Petra Vlhová (27) pred štartom aktuálnej sezóny priznala, že sa po zisku olympijského zlata v Pekingu pohrávala s myšlienkami na koniec kariéry. Po dosiahnutí životnej méty cítila podľa vlastných slov prázdno. „Po zlatej medaile v Pekingu som spadla do psychickej diery, bola som úplne prázdna," hovorila pre švajčiarsky Blick. Na otázku, či vážne uvažovala o odchode do športového dôchodku ako 26-ročná odvetila: „Áno, samozrejme. Konečne som dosiahla všetko, o čom som v detstve snívala."

Na snímke zľava slovenská lyžiarka Petra Vlhová a Američanka Mikaela Shiffrinová sa objímajú.
Shiffrinová prišla o unikátnu sériu: Vlhová sa udržala v TOP 3! Zobraziť článok

Napokon sa rozhodla pokračovať. No aj napriek tomu, že jej otec a šéf tímu Vlha Igor v minulosti vyhlásil, že to plánujú potiahnuť do ďalšej olympiády, teda až do roku 2026, nie je vôbec isté, či Petrino rozhodnutie o konci kariéry nepríde skôr. V spomínanom rozhovore pre Blick priznala, že pociťuje, že jej biologické hodiny tikajú.

„Neskorší odchod do dôchodku je pre mužov jednoduchší. Ja by som zas chcela mať rodinu a viem, že mi tikajú biologické hodiny. Zároveň som sa naučila nepozerať sa príliš dopredu. Olympiáda 2026 je teraz vzadu v mojej mysli, uvidíme, čo príde potom."

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});