Krásny príbeh v chorvátskej reprezentácii: Modrič mu bol dobrým vzorom!

Bol dobrým príkladom! Keď sa videli prvý raz, ani jeden z nich nečakal, že sa stretnú v drese Chorvátska na MS! Reč je o najväčšej hviezde ...

Bol dobrým príkladom! Keď sa videli prvý raz, ani jeden z nich nečakal, že sa stretnú v drese Chorvátska na MS! Reč je o najväčšej hviezde Chorvátska v Katare Lukovi Modričovi (37) a talentovanom Lovrovi Majerovi (24). Prvý raz sa stretli v roku 2008, keď mal Lovro desať rokov.

Fotogaléria

Majer, rodák zo Záhrebu, by mal podľa chorvátskych médií nahradiť v budúcnosti Luku Modriča v drese Chorvátska, pre ktorého je svetový šampionát v Katare posledným v kariére, ako už skôr oznámil hráč Realu Madrid.

Lovro v súčasnosti pôsobí v najvyššej francúzskej súťaži, v tíme Rennes, ale podľa španielskeho portálu fichajes jeho pôsobenie ostro sleduje aj mužstvo zo San Bernabeu. Takže je celkom možné, že Lovro Majer nahradí Luku Modriča nielen v drese Chorvátska...

„Máme spoločné spomienky a rovnaké sny,“ napísal k fotografii z roku 2008 Luka Modrič, ktorý je hrdý na to, že je pre Lovra Majera tým najlepším príkladom. Nikdy vraj nečakal, že sa niekedy stretnú v jednom tíme na MS! Stalo sa. V Katare hrali bok po boku v dueli s Marokom.

Falošný Neymar spôsobil v hľadisku poriadny rozruch.
Rozruch na tribúne! Dvojník Neymara pobláznil fotografov, fanúšikov i ochranku Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk