Sagan sa v Monaku predstavil so synom Marlonom: Otcovi akoby z oka vypadol!

Najlepší tímový kolega! Peter Sagan (32) má momentálne už po sezóne, napriek tomu si však ku koncu roka musí plniť ešte určité sponzorské ...

Najlepší tímový kolega! Peter Sagan (32) má momentálne už po sezóne, napriek tomu si však ku koncu roka musí plniť ešte určité sponzorské povinnosti.

Fotogaléria

A tak sa stalo, že sa cez víkend predstavil v sedle so synom Marlonkom, ktorý iba nedávno oslávil krásnych päť rokov. Jedno je pri tom jasné - Tourminátorov chlapec rastie ako z vody!

Sagan odštartuje nový rok 2023 na svojom obľúbenom podujatí Vuelta a San Juan v Argentíne, ešte predtým však bude musieť ukončiť ten starý. V drese francúzskeho zoskupenia TotalEnergies má Peťo za sebou prvú sezónu, ktorej dozvuky si vychutnáva aj v záverečných týždňoch.

Na charitatívnej akcii v Monaku Tourminátor všetkým opäť ukázal svojho syna Marlonka, ktorý iba nedávno oslávil 5 rokov. Čas nezadržateľne plynie a podpísal sa aj na malom chlapcovi, ktorý očividne rastie ako z vody.

Sagan ho pritom na verejnosti ukázal po prvý raz koncom mája 2021 na záverečnom pódiu pretekov Giro d’Italia. Malý Marlon už vtedy roztápal srdcia a inak to nebolo ani tento víkend, keď sa spoločne so svojím otcom objavil v jednom sedle.

V novej sezóne sa bude snažiť trojnásobný majster sveta napraviť si pošramotenú povesť. V tej minulej totiž pre problémy s koronavírusom nepodával optimálne výkony. „Dnes už trénujem normálne a myslím si, že je to už oveľa lepšie. Nemám už taký pocit, že odtrénujem dve hodinky ľahko a musím si ísť potom poobede ľahnúť, lebo som unavený. Z tohto hľadiska si myslím, že je to lepšie,“ opísal súčasnú situáciu Sagan.

Peter Sagan má za sebou prvý tréning s novým tímom.
Peter Sagan ozrejmil program na budúci rok: Kde začne novú sezónu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});