Chochlíková, Čepo či Paradeiser už čoskoro v klietke Oktagonu: Kozma odkázal súperovi, že je dement!

Už 3.12.2022 si to v ostravskej klietke o titul rozdajú dve dvojice. V hlavnom zápase večera bude už po šiestykrát obhajovať svoj opasok ...
  • Zdroj: OKTAGON MMA

Už 3.12.2022 si to v ostravskej klietke o titul rozdajú dve dvojice. V hlavnom zápase večera bude už po šiestykrát obhajovať svoj opasok šampióna welteru David Kozma proti Kaikovi Britovi z Brazílie. V skoršom titulovom súboji si to rozdá domáci Jakub Tichota proti Matému Sanikidzemu v pérovej váhe.

David Kozma sa s Kaikom Britom, ktorý je známy rýchlymi ukončeniami najmä v prvom kole, dostal do prvej slovnej výmeny. „Čítam, že Brito chce obhajovať opasok proti Kertészovi. Najprv ale nejaký titul musí získať. To je dement,“ konštatoval s úsmevom prezývaný „Pink Panther“. Odpoveď od Brita na seba nenechala dlho čakať. „Presne tak Kozmo, najprv opasok získam, už 3.12 bude môj. Takže jediný kto má mentálne problémy si ty.“

Český šampión prezradil tentoraz svoj gameplan, aj keď to nebýva úplne zvykom pred každým súbojom v MMA. „Musím dávať pozor na prvé kolo, kde ho chcem unaviť grapplingom a wrestlingom. Jeho jediná možnosť je vyhrať práve v prvom kole a to mu nedovolím. Neskôr budem preberať zápas ja,“ ozrejmil Kozma.

Zo Slovenských zástupcov bude v akcii aj kráľovná slovenského stand-upu Monika Chochlíková (3-0), ktorú tentoraz preverí Katharina Dalisda (7-3) z Nemecka. „Prvýkrát vstupujem do zápasu ako outsider a vcelku mi to vyhovuje,“ konštatovala profesionálna vojačka. V Ostrave sa predstaví aj Vlasto Čepo, ktorý nedávno absolvoval na Malte úspešný súboj, keď súpera ukonči už po 76-tich sekundách.  Jeho súperom bude Talian Giovanni Mellilo, ktorý v Oktagon MMA absolvoval jediný duel, v ktorom ho zdolal Matej Peňáz.

Česko-slovenskí fanúškovia sa tešia najmä na súboj Čepo vs Peňáz, ku ktorému zatiaľ nedošlo aj napriek tomu, že si ho Čepo niekoľkokrát pýtal. "Peňáz sa s Melillom poriadne natrápil. Za mňa je presne toto dôvod, prečo chce Vlasto zápas práve s ním. Extrémne sa na to teším, pretože od Vlasta je to najlepší možný krok, ktorý mohol urobiť," konštatoval promotér organizácie Ondřej Novotný.

Ďalším slovenským zástupcom na turnaji Oktagon 37 bude Rony Paradeiser, ktorému sa menil súper na poslednú chvíľu. Sikiča nahradil Brazilec Felipe „Praquinha“ Maia (13-7), ktorý boje ukončuje hlavne na zemi. „Zmenu súpera hodnotím tak, že som dostal ešte náročnejšieho. V príprave som sa cítil dobre a na zápas sa teším. Mojím cieľom stále zostáva zisk titulu, čo sa mi aj jedného dňa podarí,“ prezradil pre MAX MMA Rony Paradeiser.

Fanúšikovia organizácie Oktagon MMA sa môžu tešiť aj na tlačovú konferenciu Oktagon TIME, ktorá sa uskutoční 1.12.2022 v AULA GONG v Ostrave od 17:00. Ani tentoraz na nej nebudú chýbať najväčšie hviezdy ako Karlos Vémola, Patrik Kincl, Václav Sivák či David Kozma.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk