Kouč Španielov Enrique: Takto sa stavia k sexu svojich hráčov pred zápasom!

Španieli nemajú dôvod na paniku! Práve naopak. V otváracom dueli rozbili Kostariku 7:0 a sú jednou nohou v osemfinále. V nedeľu ich čaká ...
  • Zdroj: SITA/AP

Španieli nemajú dôvod na paniku! Práve naopak. V otváracom dueli rozbili Kostariku 7:0 a sú jednou nohou v osemfinále. V nedeľu ich čaká oveľa tvrdší oriešok – Nemecko.

Štvornásobní majstri sveta musia po senzačnej prehre s Japonskom zabrať, ak si nechcú predčasne baliť kufre ako pred štyrmi rokmi v Rusku.

Španielsky tréner Luis Enrique veľmi dobre pozná atmosféru šampionátov. Vie, že k pohode hráčov patrí aj spokojnosť v súkromí. Bývalý stredopoliar preto nevidí nič zlé na tom, že jeho zverenci spia so svojimi manželkami aj počas majstrovstiev sveta. Dokonca i deň pred zápasom.

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

Šéf španielskej lavičky má všetko pod kontrolou. Na sociálnej sieti je v pravidelnom spojení s fanúšikmi a odpovedá na ich otázky. Jedna z nich znela, či povoľuje svojim hráčom sex aj pred zápasom.

Nórsky kanonier Haaland má podľa všetkého krásnu priateľku.
Haaland pootvoril dvere do súkromia: Randí s touto krásavicou! Zobraziť článok

„Myslím si, že je to úplne normálne. Vôbec sa toho neobávam. Samozrejme, večerné orgie pred zápasom nie sú ideálne, no sex je dôležitý. Keď som hrával, robili sme s manželkou to, čo sme museli,“ odpovedal Lui Enrique.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});