Veľký prešľap českého komentátora: TOTO vypustil do éteru! Záruba sa ospravedlňuje

Skúsený moderátor a komentátor ČT Pavel Čapek počas živého prenosu urazil ženu. Všetko sa snažil vyžehliť šéf športu Róbert Záruba.
  • Zdroj: twitter/@HlinkaMemorial

Skúsený moderátor a komentátor ČT Pavel Čapek počas živého prenosu urazil ženu. Všetko sa snažil vyžehliť šéf športu Róbert Záruba.

Pavel Čapek je skúsený komentátor a moderátor Českej televízie, teraz jeho slová však nahnevali časť fanúšikov. „Ja sa vás ešte spýtam, sledovali ste stretnutie Švajčiarsko – Kamerun? Ak áno, ako sa vám zápas páčil?“ spýtal sa Čapek diváčky, ktorá sa dovolala do štúdia. „Zápas sa mi páčilo. Ja som pozerala až druhý polčas, ale prišlo mi to ako celkom dobrý futbal. Už tam boli asi aj lepšie, ale zlý futbal to nebol,“ zhodnotila športová fanúšička.

Čapek následne jej odpoveď okomentoval, čo pobúrilo časť fanúšikov. „No, to… na ženu veľmi kvalitné hodnotenie, musím vás pochváliť.“

Netrvalo dlho a na sociálnych sieťach začali ľudia lamentovať nad tým, že si ktokoľvek v dnešnej dobe dovolí súdiť znalosti ľudí na základe ich pohlavia. „Zlá veta, ospravedlňujem sa,“ okamžite reagoval Róbert Záruba.

Šéf športu sa ale svojho kolegu zastal. „Urážky píšete zbytočne. Pavel Čapek je skúsený a dobrý televízny žurnalista. Pretože sledujem dosť zblízka vývoj adeptov športovej žurnalistiky, mám celkom prehľad a tiež môžem porovnávať,“ napísal na sociálnej sieti Twitter Záruba.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});