Haaland pootvoril dvere do súkromia: Randí s touto krásavicou!

Aj ona stojí za jeho formou! Obávaný nórsky kanonier Erling Haaland bol na dovolenke v Španielsku pristihnutý s krásnou krajankou. Zdroje ...
  • Zdroj: TASR/AP

Aj ona stojí za jeho formou! Obávaný nórsky kanonier Erling Haaland bol na dovolenke v Španielsku pristihnutý s krásnou krajankou. Zdroje tvrdia, že ide o jeho priateľku, spolu majú byť už niekoľko mesiacov.

Ostrostrelec Manchestru City sa viackrát nechal počuť, že jeho prioritou je futbal a na žiadnu priateľku ani len nemyslí. Opak je ale zrejme pravdou. Zaslúžený oddych v španielskej Marbelle trávi so svojou krajankou Isabel Haugseng Johansenovou. Futbalistka pochádzajúca z jeho rodného mesta je údajne jeho partnerkou.

Nórska kráska sa v minulosti viackrát objavila takisto na dueloch Borussie Dortmund a práve terajšieho anglického zamestnávateľa Haalanda. „Isabel je v Bryne dobre známa svojou krásou. Vždy sa poznali. Erling je rozumný chlapec a dáva dokonalý zmysel, že je s dievčaťom z rodného mesta,“ vravel zdroj z blízkeho okolia futbalistu pre portál The Sun.

Obávaný kanonier Premier League sa k celej situácii doposiaľ nevyjadril, no všetko nasvedčuje tomu, že po jeho boku naozaj stojí nádherná krajanka. Tá na svojich účtoch na sociálnych sieťach navyše uvádza, že jej aktuálnym bydliskom je Manchester.

Cristiano Ronaldo skóroval pri triumfe nad Ghanou.
Ronaldo vstúpil do MS rekordom: Portugalci po dráme triumfovali nad Ghanou Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});