Karlos Vémola na turnaji RFA v Prahe: Boj v klietke vymení za inú pozíciu

Jedno z najzvučnejších mien československej MMA scény, Karlos Vémola (37), sa objaví na turnaji RFA 7 v Prahe. Nepostaví sa však do klietky, ...

Jedno z najzvučnejších mien československej MMA scény, Karlos Vémola (37), sa objaví na turnaji RFA 7 v Prahe. Nepostaví sa však do klietky, aby bojoval, ale predstaví sa v úlohe trénera svojho zverenca a blízkeho priateľa Antonína Becka.

Fotogaléria

Ten sa pod vedením Vémolu a ďalších známych mien pripravuje na zápas, v ktorom bude jeho súperom maďarský šampión, Csibi Gergely.

„S Karlosom trénujem tri až štyrikrát do týždňa, zameriavame sa primárne na kardio a fyzičku, no a občas aj sparujeme vo wrestling," hovorí mladý zápasník, pre ktorého to bude v Prahe profesionálna premiéra v klietke.

Okolo Becka sa točí hneď niekoľko zaujímavých mien. Antonín totiž strávil tri mesiace v Dagestane, kde zdokonaľoval svoju zem pod vedením miestnych elitných MMA zápasníkov, Magomedom Ismailovom a Gadzhim Omargadzhievom.

Karlos a Lela sa objavili spolu na párty. Zdá sa, že nie je všetko také ružové, ako prezentujú.
Sexi pornoherečka po afére s Vémolom: Už má nový objav! Zbalila ďalšieho známeho muža Zobraziť článok

Beck nám priblížil, ako tieto tréningy prebiehali. „Príprava bola zameraná na wrestling a grappling. Trénoval som dvakrát, niekedy aj trikrát denne. Chodili sme ráno behať, poobede a večer nás čakali ďalšie tréningové jednotky, potom už zostávala energia si ísť len ľahnúť spať." Okrem toho sa na svoje zápasy pripravuje primárne s Petrom Monstrom Knížem, teda na nedostatok skúsených odborníkov sa vo svojom okolí sťažovať naozaj nemôže.

Český bojovník MMA Karlos
Vémola otvoril staré rany: Ľutujem to každý deň! Najhoršiu bolesť zápasník nezažil v ringu Zobraziť článok

Antonína Becka čaká už 17.12. v pražskej hale Královka ďalší súboj v jeho kariére, v ktorom bude chcieť určite pred očami Karlosa Vémolu stiahnuť víťazstvo na svoju stranu. Nehovoriac o tom, že bude stáť pred domácim publikom, ktoré určite nebude chcieť sklamať. „Očakávam, že to prebehne rýchlo a tvrdo!" zakončil sebavedome Antonín Beck.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});