Boj o Ronalda po odchode z United začína: Prvý záujemca ponúka 120 miliónov eur ročne!

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo (37) rozhodne po konci v Manchesteri United neplače do vankúša! Dostal už aj prvú bombastickú ponuku ...
  • Zdroj: SITA/AP

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo (37) rozhodne po konci v Manchesteri United neplače do vankúša! Dostal už aj prvú bombastickú ponuku a z toho platu sa vám zatočí hlava!

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo (37) s okamžitou platnosťou skončil v Manchesteri United. Dôvodom bol jeho kontroverzný rozhovor, v ktorom kritizoval pomery v klube z Old Traffordu aj trénera Erika ten Haga. V oficiálnom vyhlásení Ronaldo hovoril o tom, že je "čas na novú výzvu".

Bude zaujímavé sledovať, akým smerom sa jeho kariéra bude uberať a dres ktorého klubu oblečie. Aktuálne sa naplno koncentruje na reprezentačné povinnosti s portugalským tímom na MS v Katare. Ale o záujemcov núdzu rozhodne mať nebude!

Na snímke portugalský futbalista Cristiano Ronaldo.
Rozuzlenie kauzy: Ronaldo v Manchesteri United definitívne končí! Zobraziť článok

Španielska Marca priniesla informáciu o tom, že Ronaldovi pristála na stole lukratívna ponuka zo Saudskej Arábie. Klub Al-Nasr ponúka portugalskej hviezde ročný plat 120 miliónov eur. Tento klub chcel Ronalda získať už v lete, keď mu predložil ponuku dvojročného kontraktu s platom 242 miliónov eur. Po jeho konci na Old Trafforde obnovil svoj záujem.

Zamieri Ronaldo do Saudskej Arábie, ktorá v úvodnom stretnutí na MS v Katere šokovala Messiho Argentínu víťazstvom 2:1?

Smutné, čo sa deje: Tragicky zahynul ďalší slovenský futbalista († 18) Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});