Slafkovský sa krásne zastal brankára Montrealu: Taký je hokej, zhodnotil Juraj

Juraj Slafkovský nastúpil v nočnom zápase hokejovej NHL proti Buffalu Sabres na krídle druhej formácie Montrealu Canadiens, ale jeho ...
  • Zdroj: Getty Images

Juraj Slafkovský nastúpil v nočnom zápase hokejovej NHL proti Buffalu Sabres na krídle druhej formácie Montrealu Canadiens, ale jeho tím prehral vysoko 2:7.

Osemnásťročný slovenský útočník odohral vo svojom štrnástom stretnutí sezóny 14 minút a 22 sekúnd, čo je druhý najvyšší "ice-time" v jeho kariére. Viac priestoru, konkrétne o štyri sekundy, dostal len 20. októbra proti Arizone Coyotes, keď strelil svoj prvý gól v NHL.

Slafkovský dostal šancu v druhom útoku po tom, ako sa zranil Mike Hoffman. Montreal s Buffalom nezvládol úvod, keď inkasoval dvakrát v prvej minúte a po necelých troch prehrával 0:3. "Chceli sme mať dobrý štart, ale stal sa presný opak. Zajtra máme ďalšiu šancu zmeniť zlý začiatok a verím, že odohráme lepší zápas," povedal Slafkovský podľa oficiálnej stránky Canadiens. Montreal sa v noci na štvrtok predstaví na ľade Columbusu Blue Jackets.

Tomášovi Tatarovi sa v zámorskej NHL darí.
Tatar a jeho útok sú postrachom ligy: Píšeme históriu! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});