Torres zbalil dcéru kouča Luisa Enriqueho: Má teraz v reprezentácii protekciu?

Aj to sa stáva! V španielskom tíme nastala zvláštna situácia. Hneď, ako sa v nominácii trénera Luisa Enriqueho (52) objavilo meno Ferrana ...
  • Zdroj: SITA/AP

Aj to sa stáva! V španielskom tíme nastala zvláštna situácia. Hneď, ako sa v nominácii trénera Luisa Enriqueho (52) objavilo meno Ferrana Torresa (22), objavili sa poznámky o tom, že sa tam dostal z protekcie.

FOTOGALÉRIA: Sira Martinez

Ferran Torres je totiž priateľom 20-ročnej dcéry kouča, krásnej Siry Martínezovej! Mladí ľudia svoj vzťah nikdy netajili, aj keď o ňom na verejnosti hovorili iba sporadicky.

„Je to tak ako to je. Nám sa darí fungovať a verím, že to vydrží aj teraz, keď sa to prevalilo po celom svete,“ prezradil mladý futbalista, ktorý priznal, že sa skvele pobavil na slovách svojho kouča – svokra na platforme Twitch, kde sa ho pýtali, kto z jeho kádra sa mu najviac podobá. „Je to jednoduché. Je to Ferran Torres. Ak by som povedal iné meno, moja dcéra by mi odrezala hlavu,“ odpovedal tréner.

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

Ako je známe, Luis Enrique sa rozhodol takto komunikovať počas svetového šampionátu s priaznivcami Španielska. Bývalý kouč Barcelony „vysiela naživo“ a popri svojich názoroch a dojmoch odpovedá aj na zvedavé otázky. Jednou bola aj tá, či vie o vzťahu svojej dcéry s hráčom národného tímu. Luis Enrique nič nezahmlieval, povedal, že obaja dokážu oddeliť prácu.

Na snímke Christian Eriksen (v červenom).
Dáni stratili body s Tuniskom, Eriksen nastúpil po minuloročnom kolapse Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});