Tatar a jeho útok sú postrachom ligy: Píšeme históriu!

Sú vo forme! Hokejisti New Jersey sú v tejto sezóne najväčším prekvapením súťaže.
  • Zdroj: TASR/AP

Sú vo forme! Hokejisti New Jersey sú v tejto sezóne najväčším prekvapením súťaže.

Po poslednom triumfe nad Edmontonom 5:2 natiahli víťaznú šnúru na 13 duelov, čím vyrovnali klubový rekord. Gólovo sa presadil aj útočník Tomáš Tatar (31), ktorý spoločne s parťákmi z prvého útoku Hischierom a Zetterlundom patria medzi najlepšiu úderku v celej lige!

Zatiaľ čo vlani sa Diabli v lige trápili, teraz valcujú jedného súpera za druhým a predvádzajú naozaj fantastický hokej.

Na úspešnej vlne sa drží aj slovenský útočník Tomáš Tatar, ktorý po preradení do prvej formácie bodovo ožil. „Ako tím hráme naozaj dobre. Každý niečím prispieva k celkovému úspechu, čo je skvelé. Nie je to o šťastí, celkovo hráme takým štýlom, že si víťazstvá zaslúžime. Robíme veľa správnych vecí a vždy sa chceme zlepšovať,“ povedal pre klubovú stránku Tatar, ktorého teší 13-zápasová víťazná séria tímu.

Slovenský útočník Juraj Slafkovský (Montreal) v súboji.
Slafkovského čaká veľká noc: Posunie sa do hviezdneho útoku! Zobraziť článok

„Osobne sa nezamýšľam nad našou víťaznou sériou. Pre mňa je dôležité tvrdo pracovať a pri tom sa zabávať. Zatiaľ nám to vychádza a prináša to aj ovocie.“ Tatarov prvý útok je doslova postrachom gólmanov súpera.

Spoločne so Švajčiarom Hischierom a Švédom Zetterlundom im to na ľade klape. „Sme tím, ktorý píše históriu. Dokazujeme, že vieme víťaziť s každým a nemusíme sa pred ničím skrývať,“ uviedol Hischier pre nhl.com.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});