Jágr slovami na rozlúčku s otcom dojal celý kostol: Poukázal na krásnu mágiu čísel!

Český hokejista Jaromír Jágr (50) krásnym listom na rozlúčku za zosnulým otcom Jaromírom starším († 82) dojal celý kostol. A pri poslednej ...
  • Zdroj: tasr

Český hokejista Jaromír Jágr (50) krásnym listom na rozlúčku za zosnulým otcom Jaromírom starším († 82) dojal celý kostol. A pri poslednej rozlúčke s milovaným otcom poukázal aj na pozoruhodnú mágiu čísel!

Legendárny český hokejista Jaromír Jágr (50) odprevadil milovaného otca Jaromíra staršieho († 82) nádherným listom na rozlúčku. Ten prečítal pred prítomnými na poslednej rozlúčke v plnom kostole Nanebovzatia Panny Márie v Kladne. „Toto je posledný dopis na cestu do neba otcovi od syna," začal Jágr svoj dojemný preslov, ktorým rozplakal celý kostol. Jeho znenie zverejnil aj na sociálnej sieti instagram.

V poslednej rozlúčke s otcom poukázal Jágr aj na pozoruhodnú mágiu čísel. „Dňom, ktorý si si vybral k odchodu mi dávaš jasné znamenie, že všetko je presne tak, ako má byť a ja sa nemusím báť. 15.11.2022, keď spočítame všetky čísla 15+11+20+22 súčet sa rovná číslu 68 a to je číslo, ktoré nosím na hokejovom drese a je mi súdené."

Legendárny český hokejista Jaromír Jágr pripustil koniec kariéry.
Krásne vyznanie Jágra zosnulému otcovi: A parte prinieslo veľké odhalenie! Zobraziť článok

Jágr potom pokračoval krásnym prirovnaním k maliarovi a maľbe. „Ty si bol ten, čo ma vytváral, čo ma maľoval. Ja som bol len obrázok, na ktorý sa chodia ľudia pozerať, niektorí aj dokonca obdivovať. Ale skutočný maliar si bol ty. Vrodená autorita bol tvoj štetec a geniálne rady boli tvoje farby."

Legendárny hokejový útočník pridal aj niekoľko vtipných hlášok, ako napríklad, že jeho najobľúbenejšou radou od otca bolo "nežeň sa, máš času dosť". Alebo keď hovoril o otcových hokejových schopnostiach: „Hokej veľmi miloval, ale dobre ho nehral. Mama ho pritom chválila, ako krásne korčuľuje. Tak som jej hovoril: Mami, buď tomu nerozumieš, alebo si stále zamilovaná," odľahčil Jágr smútočnú atmosféru.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});