Ako to celé dopadne? Hviezdny útočník Manchestru United už vie, kedy sa postaví pred súd

Anglický futbalista Mason Greenwood (21) spoznal dátum súdneho konania. Talentovaný útočník Manchestru United je obvinený z pokusu o ...
  • Zdroj: TASR/AP

Anglický futbalista Mason Greenwood (21) spoznal dátum súdneho konania. Talentovaný útočník Manchestru United je obvinený z pokusu o znásilnenie, nátlakové správanie a napadnutie. Dátum súdneho pojednávania bol stanovený na 27. novembra 2023. Hráč sa k činom nepriznal.

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

Prvýkrát bol Greenwood zadržaný v januári v súvislosti s napadnutím priateľky. Tá na internete zverejnil fotografie a videá. Súd ho následne prepustil na kauciu, ale v októbri bol zatknutý pre údajné porušenie podmienok. Aj v tomto prípade využil možnosť kaucie, ktorá bola schválená 17. októbra. Podmienkou bolo, že nesmie kontaktovať svedkov, sťažovateľa a musí sa zdržiavať na adrese. Informovala o tom agentúra DPA.  

Greenwood je suspendovaný klubom z Old Traffordu, zároveň sa nemôže zúčastňovať ani tréningov. Rázne voči mladému futbalistovi zakročila aj spoločnosť Nike, ktorá s hráčom ukončila zmluvu a EA Sports vyradilo Greenwooda z hry FIFA.
 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});