Krásne vyznanie Jágra zosnulému otcovi: A parte prinieslo veľké odhalenie!

Smútiaci legendárny český hokejista Jaromír Jágr (50) poslal do neba zosnulému otcovi nádherné vyznanie. A smútočné parte prinieslo veľké ...
  • Zdroj: ČTK

Smútiaci legendárny český hokejista Jaromír Jágr (50) poslal do neba zosnulému otcovi nádherné vyznanie. A smútočné parte prinieslo veľké odhalenie!

FOTOGALÉRIA: Jágr a Dominika

Česká hokejová legenda Jaromír Jágr (50) prechádza náročným obdobím, smúti za zosnulým otcom Jaromírom starším. Ten zomrel vo veku 82 rokov. Bol to práve otec Jaromír, kto vštepil svojmu synovi bojovnosť, odhodlanie a zmysel pre tvrdú prácu.

Na sociálnej sieti instagram sa Jágr rozlúčil so zosnulým otcom dojímavým odkazom: „Ak je pravda, že deti si pred narodením vyberajú rodičov, tak moje prvé rozhodnutie bolo to najlepšie, ktoré som spravil. Ďakujeme za všetko, oci."

Legendárny český hokejista Jaromír Jágr pripustil koniec kariéry.
Legendárny Jágr pripustil koniec kariéry: Zmeniť to ale môže ešte jedna vec Zobraziť článok

Smútiaca rodina zverejnila parte s informáciami o poslednej rozlúčke s Jaromírom Jágrom starším. „S vďačnosťou za všetko, čím pre nás bol, poďakujeme Bohu za dar jeho života v kostole Nanebovzatia Panny Márie v Kladne," píše sa v smútočnom oznámení s tým, že posledná rozlúčka prebehne 22. novembra.

Parte prinieslo aj zaujímavé odhalenie. Jágrova priateľka Dominika Branišová je evidentne považovaná za člena rodiny, pretože jej meno figuruje hneď vedľa českej hokejovej legendy medzi lúčiacimi sa príbuznými.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});