Čo čaká Ronalda po MS v Katare? Zuby si brúsi konkurencia! Je tu ale jeden háčik

Aká bude budúcnosť hviezdneho Portugalčana? Po nelichotivých vyjadreniach na adresu klubu hľadá vedenie United spôsob, ako sa Ronalda ...
  • Zdroj: TASR/AP

Aká bude budúcnosť hviezdneho Portugalčana? Po nelichotivých vyjadreniach na adresu klubu hľadá vedenie United spôsob, ako sa Ronalda zbaviť. Vylúčené dokonca nie je, že by mohol dohrať sezónu za rezervu „červených diablov“.

Vedeniu klubu jednoducho došla trpezlivosť. Vyjadrenia Ronalda boli podľa ich názoru cez čiaru, preto sa chcú jedného z najlepších futbalistov súčasnosti zbaviť. Teraz hľadajú najrozumnejšiu cestu, ako to spraviť.

Keďže majú zástupcovia „červených diablov“ dobré vzťahy s hráčovým agentom Jorgem Mendesom, Cristiana Ronalda za porušenie kontraktu vyhodiť nechcú. Portál Daily Mail priniesol informáciu, že Manchester United dúfa v obojstrannú dohodu o zrušení hráčskej zmluvy. Dôjsť k nej by malo ešte pred koncom svetového šampionátu v Katare.

Kde je teda problém? „Červení diabli“ nechcú, aby sa hviezda Portugalska upísala konkurencii. Záujem o päťnásobného víťaza Zlatej lopty má mať napríklad Chelsea. Ak k vzájomnej dohode s United nepríde, do úvahy pripadá ešte jeden scenár. Ronaldo by mohol dohrať ročník v rezervnom tíme, kde by trénoval.

Hamšík je typický extravagantným čírom na hlave.
Dnes o 13.30 hod sa na Tehelnom poli rozlúči obrovská ikona: Hamšíkova derniéra v repre! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});